Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:34 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Μαϊος 2017 19:54

Εξαιρετική η εμφάνιση της ομάδας στίβου της ΓΕΑ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Β΄ φάσης, που διεξήχθη στην Τρίπολη το Σάββατο 13 Μαΐου.

Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 500 αθλητές από 45 σωματεία της Πελοποννήσου, της Αιτωλοακαρνανίας και των Ιονίων Νήσων.

Συγκεκριμένα, χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν, επιτυγχάνοντας πολύ καλές επιδόσεις, οι Χρήστος Τρομπούκης στα 800μ. και Κώστας Σταμούλης στα 5000μ. Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η Γεωργία Σταμούλη στα 5000μ. και η Ελένη Νικολοπούλου ήταν τέταρτη στο ίδιο αγώνισμα. Στα 200μ. των ανδρών έβδομος ήταν ο Ραφαήλ Μπέτσης και ο Κώστας Στούμπος τερμάτισε στην όγδοη θέση στα 800μ. κάνοντας ατομικό ρεκόρ.

Την αποστολή της ΓΕΑ συνόδευε ο έφορος της Γιώργος Κοτρότσος, με τους προπονητές, Μπάμπη Ποσονίδη, Μάκη Παλιογιώργο και Μανόλη Μπιρμπίλη.

stamoylis tripoli

Διαβάστηκε 929 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.