Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  10:20 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Μαϊος 2017 18:50

Σε ποιούς τα «χώνει» ο Χρήστος Μυριούνης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Aναμφίβολα η φετινή πορεία του ΑΟ Αγρινίου στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής μπάσκετ είναι εξαιρετική. Η ομάδα έδωσε απαντήσεις στο γήπεδο αλλά και την ευκαιρία στον προπονητήτης Χρήστο Μυριούνη να ξεσπαθώσει για τους επικριτές της. Η χθεσινή ανάρτηση του στο facebook είναι τα λέει όλα:

Μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος όλοι εσείς οι δήθεν μπασκετικοί (λίγοι βέβαια ευτυχώς και ξέρετε εσείς ποιοι είστε)που το καλοκαίρι λέγατε που πάω με αυτο το ρόστερ…ότι θα παλέψουμε για τη σωτηρία…Δεν εχω Ασσο….Δεν εχω 5αρη…κλπ κλπ…Δες τε τωρα την βαθμολογία παρακάτω και μπείτε πιο βαθιά στα λαγούμια σας… Προπονηταρες…Παραγονταρες…Παικταραδες ιερά τέρατα…Τα ίδια λέγατε και πέρσι… Κοιτάξτε τα χάλια σας καλύτερα άσχετοι και αφήστε εμένα τον Ντίνο και τον Πέρι να παλέψουμε ξανά για τη σωτηρία και του χρόνου

Τα Υπόλοιπα εν καιρώ…

Υ.Γ Σορρυ για το επιθετικό αυτό ποστ παιδιά αλλά με τρώει το δίκιο για ορισμένους <μπασκετικούς> εδώ στη πόλη και τα περίχωρα που με αμφισβητούν από τη πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου εδώ….Και δυστυχώς για αυτούς εγώ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 29 αγώνες)
1. Καστοριά 53 (24-5)
2. Καρδίτσα 52 (23-6)
3. Ερμής Αγιάς 50 (21-8)
4. Αγρίνιο 47 (18-11)
5. Στρατώνι 46 (17-12)
6. Ερμής Λαγκαδά 44 (15-14)
7. Πευκοχώρι 44 (15-14)

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1028 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.