Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:20 πμ
 
wm small
Κυριακή, 14 Μαϊος 2017 18:54

Περιφερειακή διάκριση στο σκάκι για τον Α.Σ.Ο.Ν. “Επαχτος”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην τρίτη φάση του ομαδικού κυπέλλου της ΕΣΣΠ  (Αχαΐα, Ηλεία, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά & Αιτωλοακαρνανία)  προκρίθηκε η  ομάδα του ΑΣΟΝ  “Έπαχτος”. Την περασμένη Κυριακή η σκακιστική  ομάδα της Ναυπάκτου αποτελούμενη από τους Αθ.  Σιώρο , Ιωάννη Χριστόπουλο, Κων/νο Κούρογλου και Παύλο Κατσιγιάννη  υποδέχτηκε τον ΣΑ Πύργου στο ξενοδοχείο Nafs και επικράτησε με σκορ 2,5-1,5.

spo-skaki-epaxtos1 

Τις νίκες για την ομάδα της Ναυπάκτου πέτυχαν  οι Γιάννης  Χριστόπουλος και ο νεαρός Κωνσταντίνος Κούρογλου,  ενώ καθοριστική ήταν και η ισοπαλία του Παύλου Κατσιγιάννη στην 4η σκακιέρα.

Την επόμενη Κυριακή 14/5 ο ΑΣΟΝ ΕΠΑΧΤΟΣ θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Αχαΐας όπου θα  φιλοξενηθεί  στις 11.00  από την ΕΑ Πατρών, αναζητώντας την πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού του  κυπέλλου της ΕΣΣΠ.


spo-skaki-epaxtos3

spo-skaki-epaxtos4

spo-skaki-epaxtos5

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1072 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.