Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:59 μμ
 
wm small
Σάββατο, 13 Μαϊος 2017 15:16

Παναιτωλικός: Κ20: Παναιτωλικός – ΑΕΚ 4-3

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν το πρωί στο γήπεδο Παναιτωλικού, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, κερδίζοντας την ΑΕΚ με 4-3 στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με τον Γκασούκα στο 15’ και στο 17’ ο Γιαννιώτης έκανε το 2-0. Η ΑΕΚ μείωσε με τον Βλαχομήτρο στο 28’. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (46’) ο Γκασούκας έκανε το 3-1 και στο 55’ ο Παρράς αύξησε τη διαφορά σε 4-1. Η ΑΕΚ μείωσε εκ νέου με πέναλτι του Βλαχομήτρου και ο ίδιος στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Για τον Παναιτωλικό αγωνίστηκαν οι: Κουσιάδης, Πριόνας, Παρράς (70’ Βακράκος), Μιχάι, Χριστογιάννης, Τσιγγάρας, Παναγιωτίδης, Νταλακούρας, Γιαννιώτης, Γεωργούσης (37’ Μανωλάκης), Γκασούκας (78’ Πατίλας).

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

 

Διαβάστηκε 1140 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.