Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:15 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Μαϊος 2017 19:35

Οι πέντε παίκτες που χρειάζεται ο Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η νέα χρονιά ολοκληρώθηκε και αν θέλουμε να βάλουμε ένα τίτλο για τα όσα ζήσαμε φέτος, ειναι η Αποτυχία.

Ο Παναιτωλικός δεν τα κατάφερε και αυτό συνέβη σύμφωνα με την άποψη μου γιατί δεν είχε το κάτι παραπάνω, κάτι που πρέπει να ψάξουμε φέτος αν θέλουμε να πετύχουμε. Ο Παναιτωλικός την νέα χρονιά θα έχει έναν προπονητή που οι περισσότεροι τον πιστεύουν και θέλω να πιστεύω και ένα εξίσου καλό ροστερ. Τα καναρίνια δεν χρειάζονται τεράστιες αλλαγές αλλά θέλουν κινήσεις που να ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο. Σήμερα λοιπόν θα γράψω τι θεωρώ πως χρειάζεται η ομάδα για τη νέα χρονιά.

Κεντρικό αμυντικό που θα κάνει την διαφορά


Ο Παναιτωλικός χρειάζεται ενα στοπερ που θα κάνει την διαφορά και αυτή τη στιγμή δεν το έχει. Για να πετύχεις, όλα ξεκινάνε απο την άμυνα και ο Χάβος πρεπει να βρει ενα σπουδαίο αμυντικό και να τον ντύσει στα κυανοκίτρινα.

Δεξί μπακ

Ο Μύγας όπως ολα δείχνουν θα αποχωρήσει γι αυτό πρέπει να αντικατασταθει. Χρειαζόμαστε μια καλή λύση για βασικό. Ως δεύτερη επιλογή είναι ο Κουτρουμάνος αλλά εγώ θα έψαχνα να βρω και ενα λαχείο χωρίς υψηλό συμβόλαιο.

Δυο παίκτες στο κέντρο

Στο χώρο του κέντρου θα έχουμε τον Μάρκους Πάουλο και τον Μπράβο   και μεσοεπιθετικους τους Λόπες και Φαρλάι Ρόσα. Είναι επίσης και ο Παπουτσογιαννόπουλος. Τα καναρίνια χρειάζονται ένα ακόμη 6ρι και ενα 8-10ρι. Επειδή καταλαβαίνω οτι το μπατζετ δεν ειναι μεγάλο θα πρέπει να γίνουν έξυπνες κινήσεις.

Ένα εξτρεμ

Για τα άκρα ο Παναιτωλικός θα έχει τους Κλέσιο και Ρέι, ενώ εκεί μπορεί να παίξει και ο Ρόσα. Ο Ρέι είναι παίκτης που κάνει την διαφορά και τα καναρίνια χρειάζονται έναν ακόμη Ρέι... Δυστυχώς ο Κλέσιο ήταν απογοήτευση φέτος. Σίγουρα έχει στοιχεία και είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά αλλά ο Παναιτωλικός πρέπει να τον βοηθήσει και να του βρει έναν ανταγωνιστή.

Εναν γρήγορο επιθετικό

Τέλος η ομάδα χρειάζεται έναν επιθετικό, βασικά τον θέλει απο πέρυσι... Υπάρχει ο Μαρκόβσκι που είναι καλή λύση αλλά ο Παναιτωλικός χρειάζεται δίπλα του έναν διαφορετικό παίκτη. Έναν ΓΡΉΓΟΡΟ παίκτη όπως ήταν ο Καμαρά ή ο Κλωναρίδης στον Παναθηναικό. Πέρυσι αποκτήσαμε τον Τομανέ που είχε παρόμοια στοιχεία με τον Μάρκο. Ελπίζω φέτος να μην δούμε το ίδιο λάθος.

Υ.Γ.1 Ρεπορτάζ δεν εχω κάνει ακόμη για το τι παίκτες ψάχνει η ομάδα. Θα κάνω τις επόμενες ημέρες και θα σας γράψω.

Υ.Γ.2 Σημαντικό για την νέα χρονιά είναι να επιστρέψουν οι οργανωμένοι στο γήπεδο και να το κάνουν ξανά κλουβί.

Υ.Γ.3 Ξεκίνησα λίγο ανάποδα. Γιατί αποτύχαμε φέτος θα το γράψω στο επόμενο άρθρο.

Admin
 
Διαβάστηκε 895 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.