Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:47 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Μαϊος 2017 19:30

Οριστικά στο Αγρίνιο ο τελικός του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής (Κυρ 28/5/2017 17:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο γήπεδο του Παναιτωλικού, στο Αγρίνιο, θα διεξαχθεί οριστικά ο τελικός του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, μεταξύ της Αχαϊκής και του Καραϊσκάκη, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 28 Μαϊου.

Οριστικά στο Αγρίνιο, στο γήπεδο του Παναιτωλικού, θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Η Επιτροπή Κυπέλλου έστειλε έγγραφο σε Αχαϊκή και Καραϊσκάκη, ενημερώνοντας τις δύο φιναλίστ σχετικά. O εν λόγω αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00, ενώ, παράλληλα, θα έχει και διαδικτυακή κάλυψη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Επιτροπή Κυπέλλου Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με έγγραφό της ενημέρωσε τις ομάδες ότι ο τελικός του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής 2016-2017 μεταξύ των ομάδων, ΑΕ Καραϊσκάκης-Αχαϊκή, θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, στο Γήπεδο της ΠΑΕ Παναιτωλικός με ώρα έναρξης 17:00. Το παιχνίδι μάλιστα θα μεταδοθεί αποκλειστικά σε live streaming από την εταιρεία Telesport.gr».

sport-fm.gr

Διαβάστηκε 1255 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.