Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  4:33 πμ
 
wm small
Τρίτη, 09 Μαϊος 2017 20:25

Εκδήλωση στο Αγρίνιο (Παλαιά Λαχαναγορά) με… Σκοπό ζωής !

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο «Σκοπός Ζωής» (Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία) που έχει σαν σκοπό να στηρίζει ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες σε κάθε πόλη της Ελλάδας, έχει εθελοντές συνεργάτες και συνεργάζεται με τους Δήμους και τους Τοπικούς φορείς κάνοντας δράσεις που έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Εδρα της εταιρείας είναι ο Πειραιάς. Η κα Γαντζούδη Ευη μίλησε στο AgrinioBestOf.gr και την Χρύσα Σπαή για την έκθεση που διοργάνωσε η εταιρεία στον χώρο της παλαιάς λαχαναγοράς.

Η έκθεση αυτή (εθελοντική δράση) ξεκίνησε στις 2 και θα διαρκέσει εως τις 10 Μαίου 2017. Γίνεται στον χώρο της παλαιάς λαχαναγοράς ο οποίος μας παραχωρήθηκε από τον Δήμο Αγρινίου και την κα Μαρία Παπαγεωργίου. Εδώ εκθέτουμε τα έργα μας και τα εσοδά από την εκδήλωση θα διατεθούν στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου. Θα πάμε και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και πάντα θα αφορά φορέα του τόπου ο φιλανθρωπικός μας χαρακτήρας. Ολες οι χειροτέχνες της δράσης έχουν κάνει έργα αγάπης και η ανταποδοτική δωρεά μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.

Η κα Ξανθή Γκούβρα - Παπαδημητρίου μίλησε για τον σκοπό της δράσης που είναι να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος στην φιλανθρωπία και όχι μόνο να θυμούμαστε τον συνάνθρωπο τις γιορτές και το πάσχα αλλά να τον σκεφτόμαστε και να συνεισφέρουμε σε καθημερινή βάση με κάθε τρόπο. Οσον αφορά για τις τιμές των εκθεμάτων είναι προσιτές στον καθένα. Πχ έχουμε εκθέματα από δύο ευρώ. Είναι η πρώτη ομαδική δράση μας. Οι πρώτες ατομικές μας δράσεις ήταν λίγο πριν το πάσχα (λαμπάδες και ευχετήριες κάρτες). Ο Κόσμος μπορεί να μας βρεί στο Ιντερνετ και συγκεκριμένα στο facebook Ομάδα Εθελοντών «Σκοπός Ζωής» Αιτωλοακαρνανίας

Στην παρούσα δράση συμμετείχαν με δικά τους έργα οι παρακάτω εθελόντριες: Μαρία Κάππα, Ιωάννα Τσιαντοπούλου – Παπαγιάννη, Ξανθή Γκούβρα – Παπαδημητρίου, Νίκη Αθανασίου, Μαρία Κραβαρίττη, Γιούλη Τουρλίδα, Κων/να Χαντζάρα, Νατάσα Κοτσοβού, Γωγώ Σύρρου, Παναγιώτα Γκεζέπη, Ελλη Στυλιανού, Αναστασία Χαλκιά, Κατερίνα Στεργίου, Αννα Κοντούρη, Σπυριδούλα Σταμάτη, Ελισάβετ Λαβρέντζου, Δήμητρα Κομόρη, Εύη Γαντζούδη.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό με τα χειροποίητα εκθέματα της έκθεσης αυτής:

Διαβάστηκε 13377 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2021 00:14
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033