Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:06 μμ
 
wm small
Τρίτη, 09 Μαϊος 2017 19:53

EΣΚΑΒΔΕ για τουρνουά μπάσκετ στο Μεσολόγγι: μακάρι στο μέλλον και στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Μεσολόγγι από 28 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων μπάσκετ και στο τέλος Αυγούστου το τουρνουά Φιλίας όπου θα συμμετάσχουν οι Εθνικές ομάδες Παίδων της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας.

Το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΒΔΕ σε ανακοίνωση του ευχαριστεί τη δημοτική αρχή Μεσολογγίου ενώ εκφράζει και την ελπίδα κάποια στιγμή εκδηλώσεις όπως οι παραπάνω να διεξαχθούν και στην πόλη του Αγρινίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΒΔΕ όπως δημοσιεύθηκε στο basket247.gr

Το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΒΔΕ θεωρεί σκόπιμο να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο της Ι.Π. Μεσολογγίου κύριο Καραπάνο για την ανάληψη 2 σημαντικών διοργανώσεων Πανελληνίου και Ευρωπαϊκού βεληνεκούς.Συγκεκριμένα θα διεξαχθεί στο Μεσολόγγι από 28 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων μπάσκετ και στο τέλος Αυγούστου το τουρνουά Φιλίας όπου θα συμμετάσχουν οι Εθνικές ομάδες Παίδων της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Το τουρνουά αυτό σημειώνεται ότι βρίσκεται στο επίσημο καλεντάρι της FIBA.Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου επ’ ευκαιρία θα ανακατασκευάσει το ΔΑΚ της πόλης με την προσθήκη νέων ηλεκτρονικών μέσων και την δημιουργία νέων αποδυτηρίων.Η ΕΣΚΑΒΔΕ ευελπιστεί ότι κάποια στιγμή εκδηλώσεις όπως οι παραπάνω θα διεξαχθούν και στην πόλη του Αγρινίου. Οι δημοτικοί άρχοντες της Πόλης του Αγρινίου έχουν τον λόγο.

Διαβάστηκε 1021 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.