Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 08 Μαϊος 2017 23:14

Κλόουν στο Αγρίνιο. Συνεργάτης εθελοντής στην εταιρεία "Σκοπός Ζωής"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αννα Κουντούρη – Χαλιμούρδα (Κλόουν Παστελίτσα). Η Αννα κατάγεται από τον Πειραιά και τα τελευταία οκτώ χρόνια κατοικεί στο Αγρίνιο. Εχει σπουδάσει μαιευτική, έχει παντρευτεί Αγρινιώτη, έχει μια κόρη πέντε ετών. Είναι εθελοντής συνεργάτης της φιλανθρωπικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας "Σκοπός Ζωής".

klooyn 06ok

Πως σας ήρθε η ιδέα να γίνετε κλόουν;

Είμαι μαία στο επάγγελμα και εχω ασχοληθεί με το παιδί σε κατασκηνώσεις σε φυλάξεις παιδιών σε παιδότοπο και έτσι μου ήρθε η ιδέα να μπώ στην φαντασία του παιδικού μυαλού φτιάχνοντας το παραμύθι, το παραμύθι του κλόουν.

Σας στήριξε κάποιος στα πρώτα σας βήματα εδώ στο Αγρίνιο;

Ναι. Είναι αλήθεια. Όταν ήρθα εδώ στο Αγρίνιο είχα μεγάλη βοήθεια από επιχειρηματίες της πόλης που με βοήθησαν να οργανώνω εκδηλώσεις να κάνω μπαλονοκατασκευές και πινιάτες.

Είναι ακριβές οι υπηρεσίες που προσφέρετε;

Οχι. Είναι προσιτές αν υποθέσουμε ότι βάλουμε και τα υλικά για κάθε εκδήλωση (Μπαλόνια, Χρώματα κλπ)

Είστε από μια μεγάλη πόλη τον Πειραιά, πως βλέπετε την πόλη του Αγρινίου; Εχει πολιτιστική ανάπτυξη;

Πιστεύω ότι έχει ανάπτυξη. Είναι στις πέντε πρώτες πόλεις στην Ελλάδα. Αλλά χρειαζόμαστε περισσότερες αίθουσες για παιδικό θέατρο και κινηματογράφο.

Είναι η επαρχία ο χώρος που ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει χωρίς φόβο, με ασφάλεια;

Ναι. Είναι το περιβάλλον της επαρχίας ένα περιβάλλον που μπορεί ένα παιδί να μεγαλώσει με ασφάλεια μέσα στο πράσινο και την φύση, χωρίς την εγκληματικότητα των μεγάλων αστικών κέντρων.

Επιμέλεια Κειμένου: Χρύσα Σπαή
Φωτό: Μαριάννα Μαργώνη
klooyn 05
  klooyn 01
klooyn 02
klooyn 03
Διαβάστηκε 7423 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 00:54
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033