Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:41 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Μαϊος 2017 22:44

Επιτυχίες απο τους μικρούς αθλητές της ΓΕΑ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Πάτρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πλούσια ήταν η συγκομιδή μεταλλίων των αθλητών και αθλητριών της ΓΕΑ στους διασυλλογικούς αγώνες Παμπαίδων και Παγκορασίδων που διεξήχθηκαν την Κυριακή 7 Μαΐου στην Πάτρα. Οι νεαροί αθλητές αγωνίστηκαν με μαχητικότητα και σθένος και έδειξαν ελπιδοφόρα και αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Νίκος Σταμούλης και Ελένη Παππά στα 3000μ. και 600μ. αντίστοιχα, ασημένια μετάλλια κέρδισαν οι Στέβη Σίμου και Παύλος Μπεκούλης στα 1000μ. και 5000μ. βάδην και χάλκινα οι Θωμάς Μούτσιος και Κωνσταντίνος Πουρνάρας στα 80μ. και 150μ.

Αξιόλογες ήταν οι παρουσίες και των υπολοίπων παιδιών, του Δημήτρη Μπεκούλη στα 3000μ., του Ιωάννη Γεωργίου Μουσσέ στο μήκος, του Δημήτρη Παπούλια στα 80μ. του Θανάση Χειλάκη στα 80μ., του Αλέξανδρου Παπαδόπουλου στα 300 με εμπόδια και του Θωμά Τσάκαλου στο τριπλούν, της Μαριλένας Μαρτή στα 1000μ., της Μαριτίνας Τσίγκα στα 150μ., της Μαίρης Λαυράνου στα 1000μ., της Κωνσταντίνας Μαμασούλα στα 300μ., της Σπυριδούλας Τρομπούκη στα 1000μ., της Ακριβής Δημητράντζου στο μήκος, της Αναστασίας Τσαρούχη στα 150μ., της Λήδας Ζαρκαβέλη στα 150μ., της Ραφαέλας Μαρκαντωνάτου στα 80μ., της Μαρίας Αποστολοπούλου στα 80μ. της Αγγελικής Χαλβαντζή στα 80μ. και της Ευαγγελίας Μητρογιώργου στο Ύψος.

Όλες αυτές οι επιτυχίες είναι αποτέλεσμα της οργανωμένης και άρτιας δομημένης δουλειάς που πραγματοποιούν οι προπονητές του συλλόγου, Μπάμπης Ποσονίδης, Μάκης Παλιογιώργος, Βασίλης Δρόσος και Μανώλης Μπιρμπίλης, με τον έφορο του τμήματος στίβου Γιώργο Κοτρότσο και κατατάσσουν τη ΓΕΑ στα καλύτερα σωματεία της Ελλάδας.

Διαβάστηκε 1038 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.