Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 08 Μαϊος 2017 19:05

Έλενα Γιωτοπούλου: Η make-up artist στο Αγρίνιο που ομορφαίνει κάθε γυναίκα (ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έρχεται καλοκαίρι και οι βαφτίσεις και οι γάμοι βρίσκονται στο απόγειό τους. Η Έλενα Γιωτοπούλου που βρίσκεται στο χώρο της αισθητικής από το 1993 έχει την τρόπο να εντυπωσιάσει και να μεταμορφώσει κάθε γυναίκα με το επαγγελματικό της μακιγιάζ.

Ξεκίνησε το 1993 στο New Channel και συνεργάστηκε με κορυφαία άτομα της showbiz όπως τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, την Νεφέλη
Ορφανού και τον Λευτέρη Πανταζή. Στη συνέχεια εργάστηκε σαν αισθητικός στα New Day, Laserline και Lipogen. Βρίσκεται στο Αγρίνιο από το 2001 και ειδικεύεται στο νυφικό μακιγιάζ καθώς και στο καλλιτεχνικό μακιγιάζ για περιοδικά και φωτογραφήσεις. Επίσης καταφέρνοντας να αναδείξει την ομορφιά σε κάθε γυναίκα, έχει ειδικευτεί σε μια σειρά από θεραπείες προσώπου και σώματος και μεσοθεραπείες.

Μπορεί κανείς να δει υλικό από τη δουλειά της στο site της, ΕΔΩ.

H Έλενα αγαπάει αυτό που κάνει και την κάθε γυναίκα ξεχωριστά. Ξεχωρίζει για την ταπεινότητα της, το χαμηλό προφίλ και την ευαισθησία της. Συνεργάζεται με αρκετούς επαγγελματίες του Αγρινίου και τους ευχαριστεί όλους για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν τόσα χρόνια στη δουλειά της και στην ίδια.

«Μια ψυχή δεν μπορεί να δει το ωραίο, αν δεν είναι ωραία αυτή η ίδια» έλεγε ο Πλωτίνος και κάθε φορά που συναντώ την Έλενα μου το υπενθυμίζει. Προσωπικά θα ήθελα να την ευχαριστήσω για όλη τη συνεργασία και το μακιγιάζ που μου έκανε στα πλαίσια της εκπομπής μου στο ART TV καθώς και στις φωτογραφήσεις μου, με τελευταία τη φωτογράφηση που έγινε για το επόμενο τεύχος του περιοδικού PAGE.

Μα πάνω από όλα θέλω να την ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου έδωσε να γνωρίσω ένα τόσο ξεχωριστό, ευαίσθητο, ρομαντικό και καλοπροαίρετο άτομο! Έλενα σε ευχαριστούμε που μας κάνεις πιο όμορφες!

άρθρο της Γιώτας Μπουμπούλη στο http://agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 4606 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.