Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  5:31 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Μαϊος 2017 23:18

Ένας σημαντικός αγώνας στο δρόμο για τη Γ΄ Εθνική (Κυρ 7/5/2017 17:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην πιο κρίσιμη στροφή μπαίνει το πρωτάθλημα των PLΑY-OFF ανόδου για την Γ΄ Εθνική, με τον Παναμβρακικό Μπούκας να αγωνίζεται με την δεύτερη στην ειδική βαθμολογία, Φλόγα Παλαιομάνινας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 5 το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο «Καραπαπά» του Αγρινίου.

Η πρωτοπόρος στην βαθμολογία ομάδα του Παναμβρακικού δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και ο Βασίλης Ξανθόπουλος θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο σημαντικότατο αυτό παιχνίδι. Την αναμέτρηση αναμένεται να παρακολουθήσει πλήθος φίλαθλου κοινού και θα διαιτητεύσει ο γνωστός από την SUPERLEAGUE Δημήτρης Στυλιαράς. Ο «ΜΑΙΣΤΡΟΣ» θα είναι εκεί για να σας μεταδώσει από κοντά την «μάχη» των μπαράζ ανάμεσα στον Παναμβρακικό και την Φλόγα για την άνοδο στην τρίτη Εθνική κατηγορία της ΕΠΟ.

e-maistros.gr

Διαβάστηκε 1439 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.