Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 05 Μαϊος 2017 23:06

Αυτή η γυμναστική ενεργοποιεί σχεδόν το 90% των μυών σου (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο χώρο του fitness υπάρχουν δεκάδες διαφορετικές ασκήσεις γυμναστικής, που εκτελούνται σε όργανα και υπόσχονται να σας χαρίσουν τέλεια και αψεγάδιαστη σιλουέτα.

Ωστόσο, οι γυναίκες συχνά πέφτουμε «θύματα» μιας προκατάληψης που θεωρεί, ότι κάποιες από αυτές αφορούν αποκλειστικά το αντίθετο φύλο, όπως για παράδειγμα το μηχάνημα της κωπηλατικής.

Θα εξακολουθούσατε όμως να το σνομπάρετε, αν σας λέγαμε ότι η κωπηλατική δραστηριότητα, η οποία αποδίδει την απολύτως φυσική κίνηση της κωπηλασίας, ενεργοποιεί σχεδόν το 90% των μυών σας;

Πιο συγκεκριμένα:

  • Δυναμώνει όλες τις μεγάλες μυϊκές ομάδες του σώματος γυμνάζοντας τες με κυκλική αλληλουχία.
  • Ανήκει στις ασκήσεις τύπου κάρντιο, γεγονός που σημαίνει ότι αυξάνει την καύση των θερμίδων και γυμνάζει την καρδιά κάνοντας την πιο υγιή από ποτέ.
  • Τριάντα λεπτά κωπηλατικής άσκησης αποδίδουν το ίδιο αποτέλεσμα στη φυσική σας κατάσταση με ενενήντα λεπτά ποδηλασίας.
  • Βελτιώνει το μεταβολισμό.
  • Αποτελεί μια ασφαλή μορφή προπόνησης, αφού δεν επιβαρύνει το σώμα (επειδή εκτελείται σε καθιστή θέση) και μπορεί να εκτελεστεί ακόμα και από ανθρώπους που έχουν υποστεί τραυματισμό στα γόνατα, το ισχίο ή τους αστραγάλους.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το πολύ αποτελεσματικό όργανο γυμναστικής, δείτε το βίντεο που παρουσιάζει την ορθή χρήση του:

Πηγή: bovary.gr

Διαβάστηκε 2777 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Μαϊος 2017 01:04
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.