Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 05 Μαϊος 2017 18:42

Οι “NeverminD” από το Αγρίνιο στο X Factor 2

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άρωμα από Αγρίνιο είχε το πιο πρόσφατο επεισόδιο του X Factor 2 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αφού την παρουσία του στην εκπομπή έκανε το συγκρότημα «NeverminD».

Συγκεκριμένα, επέλεξαν να εμφανιστούν με το «Όταν σε είχα πρωτοδεί» των Professional Sinnerz και όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, έφτιαξαν τη διάθεση των κριτών, ενώ δεν έλλειπαν τα αστεία μεταξύ τους για το μουσικό τους ρεπερτόριο.

Ποιοι είναι οι “NeverminD”:
Όλα ξεκίνησαν από την πόλη του Αγρινίου το 2008. Δύο φίλοι, ο Άρης και ο Γιώργος, δημιούργησαν το συγκρότημα NeverminD στο οποίο στη συνέχεια μπήκαν άλλα δύο μέλη, οι Θοδωρής και Μάνος. Όλοι τους είχαν κοινό πάθος, τη μουσική, και μία μεγάλη φιλοδοξία να φτάσουν το συγκρότημα NeverminD σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας δημιουργώντας μία μεγάλη παρέα.

Δείτε την εμφάνισή τους:

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 2953 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.