Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:26 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Μαϊος 2017 18:53

Αίολος Αστακού - Κιτσούλης: “Θα παλέψουμε για τη νίκη”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην έδρα των Μαχητών δοκιμάζεται το Σάββατο ο Αίολος Αστακού, ο οποίος μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ προκρίθηκε στα play off και θέλει να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο, όπως τόνισε με δηλώσεις του και ο Βασίλης Κιτσούλης…

Αναλυτικά όσα είπε στο aiolosastakoubc.gr:

“Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος αντιμετωπίζουμε τους Μαχητές στην έδρα τους, γνωρίζοντας ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα -ιδιαίτερα στο σπίτι τους- που χρειάζεται τους βαθμούς της νίκης. Εμείς προετοιμαζόμαστε όπως σε κάθε παιχνίδι και θα πάμε να παλέψουμε για τη νίκη. Μετά την τελευταία νίκη μας επί της ΑΕΛ είμαστε και μαθηματικά στα play off της κατηγορίας, κάτι που ήταν ο βασικός στόχος της ομάδος από την αρχή του πρωταθλήματος και περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας. Σίγουρα μας απασχολεί αλλά θα συγκεντρωθούμε σε αυτό μετά το τέλος της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου”.

Διαβάστηκε 1009 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.