Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:04 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Μαϊος 2017 18:03

Επιτυχίες Αγρινιωτών στους Πανελληνίους Σχολικούς Αγώνες Στίβου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

3ος ο Ηλίας Αϋφαντόπουλος, 6ος ο Θοδωρής Αρωνιάδας.

Εντυπωσιακό αγώνα στα 1500μ. πραγματοποίησαν στους Πανελληνίους Σχολικούς Αγώνες, οι Αγρινιώτες Ηλίας Αϋφαντόπουλος και Θοδωρής Αρωνιάδας την Τετάρτη 3 Μαΐου στην Πάτρα.
Στο πρωτάθλημα αυτό μετείχαν οι καλύτεροι αθλητές των λυκείων της Ελλάδας και της Κύπρου, οι οποίοι προκρίθηκαν στους τελικούς των αγωνισμάτων, ύστερα από δύο προκριματικές φάσεις.
Από το Αγρίνιο αλλά και από το νομό Αιτωλοακαρνανίας έφτασαν στους τελικούς οι δύο αθλητές του 1ου και 4ου ΓΕΛ Αγρινίου αντίστοιχα και παρόλο που και τα δύο παιδιά προετοιμάζονται για τις πανελλήνιες εξετάσεις κατάφεραν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους.
Οι αθλητές του Μπάμπη Ποσονίδη σημείωσαν ρεκόρ για τη φετινή χρονιά, κατακτώντας τη 3η θέση ο Ηλίας Αυφαντόπουλος και 6η θέση ο Θοδωρής Αρωνιάδας , δίνοντας αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια.

unnamed (2)

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 749 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.