Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  9:42 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 03 Μαϊος 2017 23:47

Ο πραγματικός Ποιητής γεννιέται και είναι ανάμεσά μας! Παρουσίαση του συλλογικού έργου την Κυριακή 14/5/2017 11:30 στο Emileon

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο πραγματικός Ποιητής γεννιέται και είναι ανάμεσά μας!

 «Τώρα που είναι νύχτα, σ' αγαπάω μέχρι τη νύχτα.
Αύριο που θα είναι ο ήλιος, θα σ' αγαπάω μέχρι τον ήλιο...
και μέχρι τη βροχή... »

Αναστάσης Πουλίτσης

Ο πραγματικός Ποιητής γεννιέται. Και είναι μέσα στα σπίτια μας. Κοιμάται στα υπνοδωμάτιά μας και χρωματίζει την καθημερινότητά μας. Για την ακρίβεια, είναι το παιδί μας και αποτελεί το πολυτιμότερο κομμάτι της ζωής μας.

Ας το ρωτήσουμε και ας το ακούσουμε...


Το συλλογικό έργο «Ο πραγματικός Ποιητής γεννιέται» (Αριάδνη Δάντε, ISBN:978-618-82037-3-0, έκδοση σε CD) κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Τσιπούπολη και αποτελεί την υλοποίηση του εγχειρήματος της ομώνυμης δράσης, που διοργάνωσε η συγγραφέας Αριάδνη Δάντε και πραγματοποιήθηκε τη σχολική χρονιά 2016-2017, με την συμμετοχή τεσσάρων νηπιαγωγείων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.


Με την αρωγή της Αντωνίας Στελιανού, της Γαρυφαλιάς Παπασωτήρη, της Ελένης Δημητρέλλου, της Θεοδότης Σαΐτη και της Χαράς Κανιούρη, η Αριάδνη Δάντε συνέθεσε ένα έργο αγάπης για τη Γιορτή της Μητέρας [14 Μαΐου 2017]. Το συλλογικό έργο περιλαμβάνει οδηγίες για την εξόρυξη των συναισθημάτων των παιδιών προς τη Μητέρα τους, τα βήματα εργασίας των πέντε νηπιαγωγών, τα σκιαγραφήματα των μαμάδων των νηπίων, ζωγραφιές των παιδιών και σχετικές παιχνιδοπροτάσεις από τις νηπιαγωγούς. Το έργο ολοκληρώνεται με «Το παραμύθι των Ποιητών» της Αριάδνης Δάντε.


Οι πραγματικοί Ποιητές γεννιούνται. Απολαύστε τους!

Η παρουσίαση του συλλογικού έργου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαιου, στις 11:30 στην αίθουσα δεξιώσεων του Πολυχώρου Emileon, σε μια λαμπρή γιορτή για την Μητέρα. Ώρα προσέλευσης:11:00

 

Διαβάστηκε 1653 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Μαϊος 2017 09:35
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.