Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  10:51 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 03 Μαϊος 2017 22:21

Συνεχίζει τις επιτυχίες o Α.Σ. Θησέας και η ομάδα TAEKWONDO Κακαρέλη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άλλη μια μεγάλη διοργάνωση τελείωσε για την ομάδα μας. Ο μοναδικός σύλλογος για μία ακόμη φορά από το νόμο της Αιτ / νιας όπου κατάφερε σε υψηλό επίπεδο να διακριθεί και να βάλει τρεις αθλητές στην εθνική ομάδα των παιδιών -κορασίδων. Οι αθλητές του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ καταφεραν να κερδίσουν πολύ δύσκολα παιχνίδια αλλά και αρκετές 5ες θέσεις αποδεικνυοντας ακόμη μια φορά ότι κρατάει το taekwondo ψηλά τόσα χρόνια.Οι αθλητες που κατεκτησαν μετάλλιο πήραν το εισιτήριο για την εθνική ομάδα παίδων - κορασίδων. Μετα τους Καλληφωνη Χριστόφορο και Μεσυνδιανου Ρέα οπου ειναι στην εθνικη ομαδα νέων και ανδρών άλλοι 3 αθλητές μας καταφεραν να μπουν στην εθνική ομάδα taekwondo κερδίζοντας μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα presidents cap με συμμετοχή 2200 αθλητές κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις.


Μπιτσικωκου Δήμητρα Χάλκινο μετάλλιο -55 κιλά κορασιδων

Τσιγκα Αρετή χάλκινο μετάλλιο -29 κιλά κορασίδων

Γιώργος θεοδωσιου χάλκινο μετάλλιο -61 κιλά παίδων

Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ TAEKWONDO ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.


Ο προπονητης του συλλογου δηλωσε.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τους γονείς που μας εμπιστευονται όλα αυτά τα χρόνια και μπορούν και επιλέγουν σωστά για τα παιδιά τους. Ο σύλλογος μας είχε λίγες συμμετοχές αλλά απέσπασε αρκετά μετάλλια αποδεικνυοντας τι σωστή δουλειά που γίνεται τόσα χρόνια στους συλλόγους μας από τους προπονητές Κακαρελη Νίκο -Ζωή. Ευχαριστώ πολύ και για την βοήθεια τους τελευταίους 4 μήνες του συνεργάτη μας πλέον Balazs Toth ο οποίος είναι από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης κι έχει δεθεί μαζί μας σαν μια οικογένεια. Όλοι μαζί στο μέλλον ελπίζω πως θα φέρουμε αρκετά μετάλλια σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας που μας κάνουν υπερήφανους σε κάθε διοργάνωση απλά και με την συμμετοχή τους αφού δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε αγώνα. Kakarelis team -Μια μεγάλη αθλητική οικογένεια! ! !

Διαβάστηκε 1693 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα