Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  9:54 πμ
 
wm small
Τρίτη, 02 Μαϊος 2017 17:51

Πρωτιά για τα κορίτσια του Ιωνικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με κεκτημένη ταχύτητα οι παγκορασίδες του Ιωνικού (Ι) νίκησαν την Κυριακή εύκολα την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού με 3-0 και η διαφαινόμενη πρόκριση στην 8αδα εξασφαλίστηκε. Ο Παναιτωλικός ήταν ανταγωνιστικός  μόνο στο 3ο σετ μέχρι το 10-10.

Η ομάδα του Ιωνικού ξεκίνησε νωχελικά το παιχνίδι ωστόσο σιγά-σιγά με την ‘‘ζεστή’’ Σιακαβέλλα πήρε κεφάλι στο σκορ και τελείωσε το 1ο σετ με 25-11.

Στο 2ο σετ με μεγάλο σερί στο σερβίς από την Κολύδα Σίσσυ ο Ιωνικός προσπέρασε με 7 πόντους την αντίπαλη ομάδα, έχτισε πάνω σε αυτήν τη διαφορά και πήρε με άνεση και το 2ο σετ με σκορ 25-10.

Στο 3ο και τελευταίο σετ λόγω του νεαρού της ηλικίας τα κορίτσια του Ιωνικού χαλάρωσαν και έδωσαν δικαίωμα σε αυτά του Παναιτωλικού να τις κοντράρουν. Ωστόσο, η Σιακαβέλλα με πολύ έξυπνο πλασέ στη μικρή διαγώνιο έκανε την αρχή για την προσπέραση του Ιωνικού και εκεί ήρθε η σειρά της Βδουκάκη η οποία με τα 10 συνεχόμενα σερβίς έδωσε αέρα 10 πόντων (10-20).Εν τέλει, το 3ο σετ κατέληξε στα κορίτσια του Ιωνικού με σκορ 25-12.Έξαλλα τα πανηγύρια από τα ‘κυανά’ κορίτσια μετά το τελευταίο σφύριγμα του 1ου διαιτητή.

Πολύ καλές και σταθερές σε όλους τους τομείς η Καλαμπαλίκη, η Γεωργούση ,η Κολύδα Κατερίνα και η Ζήσιμου. Αξίζει να αναφερθεί πως χρησιμοποιήθηκε και η νεαρή Κατσακιώρη Ελένη η οποία στάθηκε αξιοπρεπέστατα στον ρόλο της και μάλιστα σημείωσε και τον 1ο της άσσο.

Η προπονήτρια Λογκιζίδου Καίτη εμφανώς ευχαριστημένη έδωσε συγχαρητήρια στις αθλήτριες της και άνοιξε τον δρόμο για περισσότερες και πιο απαιτητικές προπονήσεις ελέω και του δύσκολου αγώνα στις 14 Μαϊου με αντίπαλες την Γ.Σ Άρτας ή την Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (θα το γνωρίζουμε λίαν συντόμως) για την Β’ φάση του πρωταθλήματος παγκορασίδων.

Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.:Κραμποκούκη-Παπαϊωάννου-Τσιάκαλου-Μπακασίνη-Ρούσσο-Χαραμή-Οικονόμου-Κοντούρη-Σταμούλη-Καραγιάννη-Θάνου-Παντολείνα-Μαρνέζου-Ντζάνη Ελ.-Ντζάνη Ειρ.

Π.Α.Σ.Ιωνκός΄80(Ι):Σιακαβέλλα-Κολύδα Η.-Κολύδα Α.-Καλαμπαλίκη –Ζήσιμου-Γεωργούση-Βδουκάκη-Κατσακιώρη Ελ.

Άριστη η διαιτησία των Σιαδήμου-Σιακαβέλλα.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας μεταξύ της 2ης ομάδας του Ιωνικού και της Γ.Ε. Αγρινίου που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Γ.Ε.Α με σκορ 3-1.

Στο 1ο σετ η ομάδα της Γ.Ε.Α με πολύ καλό σερβίς ήταν καταιγιστική και το κατέκτησε με σκορ 25-11

Στο 2ο σετ ο Ιωνικός ισορρόπησε το παιχνίδι του, και νίκησε με σκορ 22-25

Με το αντίστοιχο σκορ κέρδισε το 3ο σετ η ομαδα της ΓΕΑ.

Στο 4ο σετ τα κορίτσια του Ιωνικού χαλάρωσαν κάνοντας αρκετά λάθη και έχασαν το σετ με 25-17

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι μικρές του Ιωνικού (ΙΙ) στάθηκαν αντάξιες των συνθηκών και των απαιτήσεων του παιχνιδιού όπως η Μηλιώνη - η Θωμοπούλου  και ειδικά η  Ανάστου.

Γ.Ε.Αγρινίου:Ζηνέλη-Χρήστου-Μιχοπούλου-Κομπλίτση-Ζαρμακούπη-Τσαβαλιά-Διαμάντη-Δανιά.

Π.Α.Σ.΄80 Ιωνικός (II):Μηλιώνη-Διαμάντη-Θωμοπούλου-Λιάγκα-Ανάστου-Κατσακιώρη.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ E.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. Δ’ ΟΜΙΛΟΣ Α’ΦΑΣΗ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1 Π.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ΄80(Ι) 16
2 Π.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ΄80(ΙΙ) 12
3 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. 12
4 Γ.Ε. ΑΓΡΙΝΙΟΥ 11
5 Α.Γ.Ο. ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 8

Διαβάστηκε 1013 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Μαϊος 2017 18:23
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.