Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:12 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 01 Μαϊος 2017 19:11

Χρήσιμες πληροφορίες για γονείς απο τον παιδοψυχολόγο Δρ Σήφη Κουράκη (Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παραθέτουμε αποσπάσματα απο τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες ο Δρ. Σήφης Κουράκης είπε πράγματα που πρέπει όλοι οι γονείς να ξέρουν.

Δρ Σήφης Κουράκης
Ψυχολόγος (B.Sc), Παιδαγωγός (B.Sc) [Δρ. Νευροψυχολογίας Ιατρικής Σχολής Ηρακλείου Κρήτης -Παιδοψυχολόγος (Ph.D)]

Μεσολόγγι, Σταυροπούλου & Κάτση 7, Τηλ:26310-55281, Κιν. 6973-236476
Facebook: Σήφης Εμμανουήλ Κουράκης - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


"Αισιοδοξοι και ειλικρινείς οφείλουν να είναι οι άνεργοι γονείς απένταντι στα παιδιά τους" επισημαίνει ο δρ Σήφης Κουράκης στην τηλεόραση του Αχελώου σε παλαιότερη εκπομπή.


Σχετικά με την "ΑΚΡΑΙΑ ΝΕΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" στην εκπομπή της EΡT 3 KAΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ, 14-6-2016


"Το αυτοσχέδιο , ελεύθερο παιδικό παιχνίδι, αποτελεί μέσο ωρίμανσης της εγκεφαλικής νευρογένεσης και πηγή αυτόματης μείωσης του άγχους, με τρόπο φυσικό και αβίαστο" τόνισε ο Δρ. Κουράκης στην εκπομπή της ΕΡΤ 3 με την Έλσα Ποιμενίδου και τον Χάρη Αρβανιτίδη. στην εκπομπή της EΡT 3 KAΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ την Δευτέρα 19 Σεπτέβρη 2016

Διαβάστηκε 2915 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Μαϊος 2017 20:31
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Πολυμέσα