Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:29 πμ
 
wm small
Κυριακή, 30 Απριλίου 2017 22:32

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 0-2. Τι δήλωσαν οι προπονητές (Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χαβος: “Δικαιούμασταν ένα γκολ” - Λεμονής: “Χρειάζονται ομάδες σαν τον Παναιτωλικό”

sup-panai-olympiakos-synxi1

Στην διαχείριση που είχε ο  Ολυμπιακός στο σημερινό παιγνίδι στο Αγρίνιο στάθηκε ο προπονητής των ερυθρολεύκων Τάκης λεμονής, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου των προπονητών των δυο ομάδων μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο κ. Λεμονής είπε πως ο Ολυμπιακός ήρθε στο Αγρίνιο με σκοπό τη νίκη και τα κατάφερε, ενώ συμπλήρωσε πως ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει πιέζοντας για μικρά χρονικά διαστήματα. Χαρακτήρισε την ομάδα του Αγρινίου, ομάδα με ποιότητα που ειδικά στην έδρα της δυσκολεύει κάθε αντίπαλο και τόνισε πως το πρωτάθλημα θα ήταν πολύ καλύτερο αν υπήρχαν ακόμη 4-5 ομάδες σαν τον Παναιτωλικό.

Για την ομάδα του σημείωσε πως αν και κουρασμένη μετά τους αγώνες με την ΑΕΚ, έδειξε πως μπορεί να ανταποκρίνεται και να γίνεται συμπαγής ενώ δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του. Χαρακτήρισε ακόμη “ηχηρό μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες” το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός  πήρε και φέτος το πρωτάθλημα και ολοκλήρωσε ευχόμενος στον Παναιτωλικό και τον Μάκη Χάβο “ότι καλύτερο”.

sup-panai-olympiakos-synxi3

Από την πλευρά του ο Μακεδόνας τεχνικός του Παναιτωλικού είπε πως η ομάδα του μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ισορρόπησε το παιγνίδι και έγινε ανταγωνιστική, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο αλλά παρατήρησε πρόβλημα στην αποτελεσματικότητα στα τελευταία 16 μέτρα. Είπε πως το σκορ αδικεί τον Παναιτωλικό που δικαιούνταν ένα γκολ, ενώ δήλωσε χαρούμενος για τις επευφημίες του κόσμου στο τέλος του αγώνα, αν και η ομάδα έχανε.

Τόνισε ακόμη πως σήμερα ο Παναιτωλικός είχε σοβαρές απώλειες και πως έδωσε τη δυνατότητα σε νέα παιδιά να παίξουν απέναντι στον Ολυμπιακό ενώ έδωσε συγχαρητήρια για την ανταπόκριση τους στις απαιτήσεις του αγώνα.

Ερωτώμενος εάν τώρα, στο τέλος της σεζόν ξεχωρίζει κάποιον ποδοσφαιριστή, απάντησε  πως σημαντική πρόοδο είχαν αφού αξιοποιήθηκαν σε άλλες θέσεις οι Ρόσα και Λόπεζ, ενώ αναφορά έκανε και στον Κλέσιο. Ρωτήθηκε ακόμη για την μη χρησιμοποίηση του Κούσα σήμερα ενώ για τους σχεδιαμους της νέας περιόδου, απάντησε πως θα έχει ο ίδιος συνάντηση  με τα μέσα ενημέρωσης της περιοχής, ώστε να τοποθετηθεί σχετικά.

Στον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό κόπηκαν 3.272 εισιτήρια

sup-panai-olympiakos-synxi4

sup-panai-olympiakos-synxi2

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1884 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Μαϊος 2017 00:30
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.