Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:07 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 22:29

Ενημέρωση μαθητών στο Μεσολόγγι για το «το άγχος των εξετάσεων» (Παρ 28/4/2017 21:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, δια του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, σε συνεργασία με την Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλ/νίας και τον Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου, διοργανώνουν αύριο Παρασκευή 28 Απριλίου και ώρα 9.00 π.μ. στο χώρο του σχολείου, ενημερωτική συνάντηση με τους μαθητές που έχει αντικείμενο την αποτελεσματική διαχείριση του άγχους κατά την περίοδο των σχολικών εξετάσεων.

Η ενημερωτική συνάντηση έχει ως θέμα «Το άγχος των εξετάσεων – στρατηγικές αντιμετώπισης» και θα παρουσιασθεί από την κυρία Σιάσου Πολυξένη, Κλινική Ψυχολόγο – MSc Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία. Πέρα από την κεντρική τοποθέτηση της κυρίας Πολυξένης Σιάσου, επιδίωξη της ενημερωτικής συνάντησης είναι ο διάλογος και η διαδραστική συμμετοχή των ίδιων των μαθητών σχετικά με το αντικείμενο συζήτησης. Στόχος του εγχειρήματος είναι ν’ αποτελέσει την απαρχή για μελλοντικές συμβουλευτικές εκπαιδευτικές παρεμβάσεις που θ’ αφορούν την ευαίσθητη σχολική ηλικία.

Διαβάστηκε 2488 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.