Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:50 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 18:42

Σεμινάριο στο Μεσολόγγι για την επιθετικότητα στη συμπεριφορά των παιδιών προσχολικής ηλικίας (Σαβ 6/5/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Πνευματικό, Κοινωνικό, Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και η Εταιρία Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας – ΕΨΥΠΕΑ διοργανώνουν το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου από τις 10:00 – 13:00 εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Επιθετικότητα και Σχετιζόμενα Προβλήματα Συμπεριφοράς στο Παιδί Προσχολικής Ηλικίας».

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς προσχολικής ηλικίας που εργάζονται στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, καθώς και στους νηπιαγωγούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Με την λήξη του σεμιναρίου θα χορηγηθεί Βεβαίωση Συμμετοχής. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και δεν θα υπερβεί τα εξήντα άτομα. Για την συμμετοχή του σεμιναρίου δεν απαιτείται οικονομική συνδρομή. Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 26310 22129 (κος Ιωάννης Ροδόπουλος) από Δευτέρα έως και Παρασκευή από 08:00-14:00.

Διαβάστηκε 1710 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.