Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:57 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 03:25

Ομιλία του παιδοψυχολόγου Σήφη Κουράκη στο Δημοτικό Σχολείο Δοκιμίου σχετικά με το «Μπούλινγκ» (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Δοκιμίου και ο σύλλογος δασκάλων οργάνωσε εκδήλωση - ομιλία - συζήτηση με θέμα «Σχολικός εκφοβισμός και ενθάρυνση των παιδιών με χαμηλή αυτοεκτίμηση» με κύριο ομιλήτη τον νευρολόγο – παιδοψυχολόγο Δρ Ιωσήφ Κουράκη την Τετάρτη 19  Απριλίου 2017.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν γονείς, μαθητές και δάσκαλοι. Ο κος Κουράκης ανέλυσε τα θέματα: Σχέσεις γονέων και παιδιών, γονέων και εφήβων, το ιντερνετ στην ζωή των παιδιών, επικοινωνία  γονέων με παιδιά και παιδιών με δασκάλους, Στο τέλος της ομιλίας του δέχθηκε ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους.

Ακολουθεί ένα βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση αυτή:


 XRYSA KOYRAKHS

koyrakis dokimi 05

koyrakis dokimi 06

koyrakis dokimi 10

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του http://AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 11196 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 00:52
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033