Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:02 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 03:13

Η Εκπομπή "Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα" στο Αγρίνιο και την λίμνη Τριχωνίδα (Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δύο εκπομπές αφιερωμένες στην Δυτική Ελλάδα και στην μεγαλύτερη λίμνη της χώρας μας η όποια στις ακτές της φιλοξενει μέσα σε ένα καταπράσινο χώρο 37 στρεμμάτων, κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια το στολίδι της περιοχής το «Κτήμα Πιθάρι».

Στο Κτήμα Πιθάρι μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό σας σε έναν μοναδικό χώρο, με φινέτσα και γούστο. Υψηλή αισθητική, φίνες γεύσεις, αξεπέραστος επαγγελματισμός και τεράστια εμπειρία αναδεικνύουν το κτήμα Πιθάρι σε ιδανική επιλογή για τα πιο απαιτητικά events.

Εκτος βεβαίως από το κτήμα, η εκπομπή μας αναδεικνύει και την γαστρονομία της περιοχής με την βοήθεια ενός εξαιρετικού σε έμπνευση δημιουργία αλλά και αποτέλεσμα Chef, τον Σάκη Μπαλασκάκη, ο οποίος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό χρησιμοποιώντας κυρίως τοπικά παραδοσιακά υλικά.

Επίσης δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι τοπικοί χοροί και για αυτό υπεύθυνος είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεάπολης Αιτωλίας «Το Παλαιόκαστρο» τον οποίο και θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα που τίμησαν με την παρουσία τους την εκπομπή μας.

Ακόμη θα δείτε την έκθεση φωτογραφίας από την Μικρασιατική Καταστροφή που διοργανώθηκε στον Παλιό δημοτικό σχολειό του Αγίου Κωνσταντίνου, την επίσκεψη μας στο Λόφο των Θεστιέων και φυσικά το μοναδικής ομορφιάς Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Γιώργο Λάμπρη ιδιοκτήτη του Κτήματος για την βοήθεια του στην οργάνωση της παραγωγής όπως επίσης και για την υπέροχη φιλοξενία του.

Δύο εκπομπές με γαστρονομία, Ιστορία, Πολιτισμό, και φυσικά όμορφες εικόνες από την Λίμνη Τριχωνίδα και την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου…

Γνωρίστε την δυτική Ελλάδα μέσα από το "Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα"

Σκηνοθεσία, Παραγωγή Αδαμίδης Βασίλειος

 

 

 

Διαβάστηκε 9844 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 03:54
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.