Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:19 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 17:12

Η παρουσίαση του βιβλίου «Στα άκρα… της βιτρίνας»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα, στο κτίριο της π.Τράπεζας της Ελλάδος, η παρουσίαση του βιβλίου «Στα άκρα… της βιτρίνας», του Κώστα Κακαβιά, που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου Μαρία Παπαγεωργίου άνοιξε την εκδήλωση, μίλησε για τον Κώστα Κακαβιά και τόνισε ότι είναι ένας άνθρωπος με ανήσυχο πνεύμα και διεισδυτική ματιά, πολυσχιδής και πολυγραφότατος. Όσον αφορά το βιβλίο του, τόνισε, πως είναι ένα πληροφοριακό απόκτημα για όλους μας. Του ευχήθηκε να είναι καλοτάξιδο, πάντα να εμπνέεται και να μείνει δραστήριος ως άνθρωπος.

Στη συνέχεια για το βιβλίο μίλησε η κ. Μαίρη Τσαμάκη, Φιλόλογος, η οποία αναφέρθηκε στη σχέση που έχει το βιβλίο με την κοινωνιολογία και την λογοτεχνική αξία, όπως και η κ. Βασιλική Κ. Μαραγιάννη, Συμβολαιογράφος, η οποία μίλησε για τα συναισθήματα των ηρώων του βιβλίου.

Τέλος η κ. Ελένη Μπρούτα, Φιλόλογος, διεισδύοντας στο βιβλίο ανέλυσε εμπεριστατωμένα την ψυχολογία των προσώπων.
Η Ηθοποιός – Σκηνοθέτης κ. Γιούλη Μαρούση, απέδωσε αποσπάσματα του βιβλίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι: κ. Φωτάκης Βασίλης , Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο .τ Βουλευτής  κ.Βαινάς Γιάννης, ο Συμπαραστάτης του Δημότη κ.Χειμώνας Κων/νος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ.Τσιχριτζής Παναγιώτης, η Πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Αγρινίου, κ.Χρυσικοπούλου Μαίρη, η Επίτιμη Πρόεδρος του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» κ.Τσούτσου Μαρία, η Υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου κ. Μακρή Ανθούλα, και πλήθος κόσμου.

parousiasi akra vitrinas (1)

Διαβάστηκε 1292 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.