Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:54 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017 18:45

Ευηνοχώρι: Φιλανθρωπικός αγώνας Ψηλοί – Κοντοί 2017

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία ο πολιτιστικός σύλλογος Ευηνοχωρίου “Η Αρχαία Καλυδώνα” διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά τον καθιερωμένο αγώνα της Μεγάλης Παρασκευής ΨΗΛΟΙ – ΚΟΝΤΟΙ.

Πριν από την έναρξη του αγώνα αντιπροσωπεία του Δ.Σ (Μαραγκούλας Β, Ζαρκάδας Σπύρος) ευχαρίστησαν όλους που παραβρέθηκαν για την στήριξη και την παρουσία τους στην εκδήλωση αυτή.

Ο εφετινός αγώνας διεξήχθη στην μνήμη του Κων/νου Δ. Ξηρού και η διοίκηση του συλλόγου Η Αρχαία Καλυδώνα απένειμε τιμητική διάκριση για την πολύπλευρη προσφορά του στο χωριό μας.

Επίσης δόθηκε στην οικογένεια αρχειακό υλικό φωτογραφιών από διάφορες δραστηριότητες του Κώστα ενώ όλοι οι συμμετέχοντες υπέγραψαν στο άλμπουμ αυτό.

Ο αγώνας ήταν πολύ καλός πλούσιος σε φάσεις και γκολ αφού σημειώθηκαν δέκα (10) τέρματα και νικήτρια ομάδα αναδείχθηκαν οι ΚΟΝΤΟΙ κατακτώντας το κύπελλο που έχει θεσμοθετηθεί.

Τα γκολ πέτυχαν για τους νικητές οι Κοντός Αθανάσιος, Διαμαντόπουλος Αθανάσιος και Πιστιόλης Κων/νος που βρήκε τέσσερις φορές δίχτυα και για τους ηττημένους Γεωργίου Γεώργιος και Λαναράς Βασίλειος που πέτυχε τρία γκολ

Το κύπελλο στην νικήτρια ομάδα απέμεινε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ευηνοχωρίου κ. Νικόλαος Ψεύτης που ευχήθηκε σε όλους καλό Πάσχα.

Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τις συμβολικές εισφορές αγωνιζόμενων και φιλάθλων στον καθιερωμένο “κουμπαρά” θα διατεθεί από τον σύλλογο “Η Αρχαία Καλυδώνα” για εργασίες στον Ι.Ν του Αγίου Ιωάννη.

evinochori-kalidona.gr

Διαβάστηκε 1440 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.