Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:18 πμ
 
wm small
Σάββατο, 15 Απριλίου 2017 19:35

Ανησυχίες για την… επόμενη μέρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Συνάντηση με εκπροσώπους και ιδιοκτήτες των τοπικών ΜΜΕ είχε την Πέμπτη  το μεσημέρι ο επίσημος Παναιτωλικός, παρουσία αντιπροσώπων των Παλαιμάχων. Στην άτυπη αυτή συζήτηση παρουσιάστηκαν ζητήματα που προβληματίζουν τους ανθρώπους της ΠΑΕ με βασικότερο το τι «μέλλει γενέσθαι» στην μετά Κωστούλα εποχή, καθώς δόθηκε η αίσθηση πως ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου επιθυμεί να απεμπλακεί το συντομότερο δυνατόν.
 
Από τον Παναιτωλικό παραβρέθηκαν ο νέος πρόεδρος Γεράσιμος Μπελεβώνης, ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν Διευθύνων Σύμβουλος Μάκης Μπελεβώνης, ο προπονητής Μάκης Χάβος και ο Γενικός Αρχηγός Χρήστος Κουτσοσπύρος. Εκ μέρους των παλαιμάχων ήταν παρόντες ο Γιώργος Δούκας,  ο Γιάννης Μακρής κι ο Κώστας Τάκος.
 
Στην τοποθέτηση της ΠΑΕ αναφέρθηκε πως υπάρχει πάντα διερεύνηση για αγοραστή, με την υποσημείωση πως αυτό μπορεί να αποδειχθεί χρονοβόρο και μάλιστα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Φώτης Κωστούλας δεν θα παραδώσει τον σύλλογο σε οποιονδήποτε διαθέσει ένα μεγάλο ποσό, χωρίς αυτό το πρόσωπο να διαθέτει τα εχέγγυα που ο ίδιος έχει θέσει. Πάντως  στην πορεία της συζήτησης δεν δόθηκε σαφής χρονικός ορίζοντας για το σημείο που έχει θέσει ως καταληκτικό ο Κωστούλας όσον αφορά  την παραμονή του,  προέκυψε, δε,  πως για να διατηρηθεί ο Παναιτωλικός στο σημερινό επίπεδο απαιτείται επιπλέον περίπου ένα εκατομύριο ευρώ το χρόνο – πέρα απ’ τα υπάρχοντα έσοδα-  ποσό που μέχρι τώρα το επιβαρύνεται ο μεγαλομέτοχος.
 
Συνεπαγωγικά το ζήτημα που τέθηκε ευθέως ήταν πως θα καλυφθεί αυτό το ποσό, για την περίπτωση που ο Κωστούλας πάψει να το διαθέτει. Εκείνο που προκρίθηκε ως ενδεχόμενο  ήταν να δημιουργηθεί μια «εταιρεία λαϊκής βάσης», κάτι που ειπώθηκε ότι ήδη εξετάζεται από την  ΠΑΕ, αλλά με την προϋπόθεση  συμμετοχής αρκετών χιλιάδων ανθρώπων. Το πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο, όταν απέτυχε σε ομάδες με πολυπληθέστερους φιλάθλους, αποτελεί κι ένα «στοίχημα».
 
Στην φιλοσοφία μιας ευρύτερης συναίνεσης τέθηκε, επίσης, η παράμετρος των οργανωμένων φιλάθλων κι ο Γ. Μπελεβώνης ανέφερε ότι μια αρχή είναι να του καταθέσουν πέντε δικές τους προτάσεις οι οποίες και θα συζητηθούν.
 
Για τα μεταγραφικά αναφέρθηκε ότι θα παραμείνει ο Μάρκους Πάουλο, αλλά είναι δύσκολο για τον Λόπες που παρά την ποιότητά του (κατά τον Γ. Μπελεβώνη)  δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.  Στόχος είναι να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός κι ένας ακραίος,  ένας επιθετικός κι ένας ποδοσφαιριστής  εφάμιλλος του Ουάρντα.
Διαβάστηκε 1325 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.