Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  11:17 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 23:02

Βραβείο αριστείας πράσινης καινοτόμου επιχειρηματικότητας σε εταιρία από το Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Απονομή Βραβείων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Ιουνίου oι εταιρίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που συμμετείχαν στο διαγωνισμό του έργου«Green Business Innovation», βραβεύτηκαν από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), με τα βραβεία Πράσινης Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας, σε ειδική τελετή στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

Το βραβείο για την εφαρμογή “Οικολογικών Παραγωγικών Διαδικασιών”, βασισμένη στη μεγιστοποίηση της χρήσης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, την ορθολογική χρήση του νερού και την καινοτόμο διαχείριση των αποβλήτων, απονεμήθηκε στην εταιρία VITALIA Ε.Π.Ε. «Μονάδα παραγωγής φυτοχωμάτων και εδαφικών μιγμάτων»

Το βραβείο περιλαμβάνει επίσης, μια υποτροφία άξιας 2.300€ στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ (Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας) και δωρεάν συμμετοχή σε ανοικτό σεμινάριο (Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας).

«Η απονομή του βραβείου, είναι η αναγνώριση για την καινοτομική και οικολογική μέθοδο παραγωγής φυτοχωμάτων που εφαρμόζουμε, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, στους πελάτες μας και στον τελικό καταναλωτή.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την παραγωγή των ποιοτικών φυτοχωμάτων μας, με τις ίδιες «καλές πρακτικές» φιλικές προς το περιβάλλον με προσήλωση στην αειφόρο ανάπτυξη, υιοθετώντας παράλληλα τις τεχνολογικές εξελίξεις», αναφέρει εκπρόσωπος της VITALIA ΕΠΕ.

Περισσότερα :

http://www.greenbusinessinnovation.eu

http://www.greenbusinessinnovation.eu/el/news-events

www.vitalia.com.gr

 

Διαβάστηκε 3542 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.