Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:58 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 18:02

Το Αγρίνιο συγκαταλέγεται στους Δήμους με τον μεγαλύτερο αριθμό δράσεων και εθελοντών.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με 85 δράσεις σε όλο το εύρος του Καλλικρατικού Δήμου Αγρινίου και την συμμετοχή 3.500 εθελοντών, ολοκληρώθηκε η πανελλαδική εκστρατεία του Let’s do it Greece.

Η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου κ. Ανθούλα Μακρή ευχαρίστησε συλλόγους, επιχειρηματίες και φορείς που βοήθησαν παρέχοντας υλικά και υπηρεσίες: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους αυτούς που πίστεψαν στο όραμα του εθελοντισμού και στην ιδέα ότι, εμείς οι ίδιοι, μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή στον τόπο που ζούμε. Ευχαριστώ όλους όσους εργάσθηκαν με ψυχή για την πραγματοποίηση των δράσεων, τις υπηρεσίες του Δήμου που συνέβαλλαν στο αποτέλεσμα και κυρίως τους εθελοντές μας. Τους μαθητές και τους γονείς τους, άνδρες και γυναίκες που πίστεψαν στην ιδέα της προσφοράς και στην αξία της διατήρησης των μνημείων μας».

Ενθουσιασμένος από την συμμετοχή των Αγρινιωτών δήλωσε ο κ. Αναστάσιος Σταμάτης, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Let’s do it Greece. Σε δήλωσή του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γεμίζουμε χαρά και συγκίνηση βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου σε όλη την Ελλάδα. Η συνεργασία Δήμου - Σχολείων -Φορέων- Πολιτών στο Αγρίνιο, η Εκστρατεία Επαναχρησιμοποίησης και η εξαιρετική διοργάνωση της δράσης σε όλο το δήμο είχε καταπληκτικά αποτελέσματα, με το Αγρίνιο να βρίσκεται σταθερά στους δήμους με τον μεγαλύτερο αριθμό Εθελοντών και Σημείων Δράσεων Πανελλαδικά στο Let's do it Greece! Μας εμπνέετε να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να γίνουμε, όλοι μαζί, η Αλλαγή που περιμένουμε! Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάζετε το εθελοντικό μας Όνειρο! Συνεχίζουμε με νέους μεγάλους στόχους!».


Δράση Εβδομάδας Εθελοντισμού Στα Σχολέια

(Σχολικό Let’s Do It 2017)


Διαβάστηκε 2025 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.