Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:33 μμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 21:26

Δείτε τα λάθη σας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Admin του http://panaitolikos1926.gr

Τα καναρίνια την Κυριακή το απόγευμα επέστρεψαν στις νίκες χαρίζοντας χαμόγελα στον κόσμο. Καλός ή κακώς οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι δεν είναι εύκολο να παίζεις χωρίς ουσιαστικό κίνητρο και γι αυτο αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη με τη Βέροια.

Ο Παναιτωλικός είναι πλέον μια ομάδα που δουλεύει καθημερινά, κυρίως για να παρουσιαστεί έτοιμος τη νέα χρονιά. Ζητούμενο ειναι ο Χάβος που θα ειναι και του χρόνου στο Αγρίνιο να αρχίσει να περνάει τις αρχές του και να ετοιμάσει μια ομάδα που θα μπορέσει του χρόνου να κάνει το βήμα παραπάνω. Η φετινή χρονιά είναι αποτυχημένη και αυτό που ελπίζω, είναι άπαντες φέτος να δουν τα λάθη τους και να τα διορθώσουν.

Το παιχνίδι της Κυριακής είχε αρκετό ενδιαφέρον αφού ο Παναιτωλικός ήταν εξαιρετικός στο να φτάσει η μπάλα έξω απο την περιοχή. Σε αυτό σίγουρα βοήθησε και η ανύπαρκτη ομάδα της Βέροιας αλλά δεν γίνεται να μην δεις τους καλούς συνδυασμούς ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του Χάβου. Η ομάδα δούλεψε καλά μέχρι να φτάσει η μπάλα εξω απο την περιοχή αλλα εκει τα χάλασε. Ανεξάρτητα από το πως μπήκε το γκολ δεν γίνεται να έχεις δουλέψει τόσο καλά για να φτάσει η μπάλα έξω απο την περιοχή και εκεί εσυ να επιχειρείς συνέχεια σουτ. Όπως έχω ξαναπεί το να βάλεις γκολ έξω απο την περιοχή υπολογίζεται στην Αγγλία (!) στο 4% γι αυτό είναι κατανοητό, ότι αυτό δεν είναι σωστό. Ο Χάβος είμαι σίγουρος ότι το είδε και θα το περάσει στην ομάδα ότι αυτό δεν είναι κάτι που θέλουμε. Προβλήματα εκτός απο αυτό που ανέφερα και χαλούσε όλη την συνολική προσπάθεια ήταν και τα λάθη του Παπάζογλου που δεν βοήθησε την ομάδα. Αλλα δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε γιατί το παιδί δεν έχει ρυθμό και σίγουρα θέλει χρόνο. Τα αμυντικά χαφ πρέπει να πασάρουν πιο γρήγορα και αυτό είναι ενα πρόβλημα που το εχει δει ο Χάβος και θα πάρει ποδοσφαιριστές για να το κάνει. Χρειάζομαστε όπως εχω πει ποδοσφαιριστές που παίζουν γρήγορα την μπάλα, κάτι που δεν έχουν κάποιοι που φοράνε τα κυανοκίτρινα σήμερα. Πιστεύω και ακούω ότι αυτό θα διορθωθεί.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό, με τον Παναιτωλικό να σταματά να παίζει και την Βέροια να παίρνει τα ηνία του παιχνιδιού. Η αλήθεια ειναι οτι δεν θα κατηγορήσω την ομάδα γι αυτο γιατί καταλαβαίνω πως αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολα και το εξήγησα πιο πάνω γιατί. Κρατάμε λοιπόν τα θετικά απο το πρώτο μέρος και κοιτάζουμε στο επόμενο παιχνίδι να διορθώσουμε αυτά που είπα. Ειναι σημαντικό αυτή την περίοδο να δεις τα λάθη σου και να τα διορθώνεις. Για να τα δεις όμως πρέπει να τα κάνεις, γι αυτό ας δούμε την θετική πλευρά μιας και η φετινή χρονιά μας δίνει το δικαίωμα να το κάνουμε.

Συγκεκριμένα για ποδοσφαιριστές θα μιλήσω στο τέλος της χρονιάς και τι κατά την γνώμη μου πρέπει να γίνει αλλά θέλω να αναφερθώ λίγο στο Λοπες. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι δεκαρι αλλά δεν έχω δει να έχει ούτε την ασίστ αλλά ούτε το γκολ, δηλαδή αυτό που θες απο το δεκάρι. Προσωπικά δεν βλέπω τίποτα ξεχωριστό πάνω του αλλά!!! Καταλαβαίνω ότι όσα ακούγονται γι αυτόν και απο την στιγμή που τον πήρες και τον πιστεψες πρέπει του χρόνου να ξεκινήσει ως βασικός στο 10. Καταλαβαίνω ότι ίσως θέλει χρόνο για προσαρμογή και του χρόνου θα δείξει κάτι. Καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται να φέρεις άλλο μεγάλο όνομα σε αυτή την θέση αλλά  θα είναι τραγικό αν δεν κινηθούμε για μια έξυπνη εναλλακτική. Εναν ποδοσφαιριστή, που αν δεν πιάσει ο Λόπες, θα υπάρχει η ελπίδα να δώσει αυτός, αυτά που θέλουμε. Πρέπει λοιπόν να ψάξουμε και να βρούμε μια εναλλακτική που θα έρθει αρχικά να ξεκινήσει απο τον πάγκο και αν ο Λόπες δεν κάνει όσα περιμένουν να πάρει αυτός την ευκαιρία.

Τέλος να αναφερθώ στον κόσμο. Είναι πραγματικά τόσο όμορφο αυτό που βλέπω στα τελευταία παιχνίδια. Το γήπεδο να μοιάζει γεμάτο σε αδιάφορα παιχνίδια. Είναι ξεκάθαρο οτι το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου, που δεν πήγαινε γήπεδο, ήταν το οικονομικό. Σίγουρα ειναι κι άλλοι παράγοντες όπως η κακή εικόνα της ομάδας που τώρα έγινε ελπίδα, οτι κάτι χτίζεται. Οπως φάνηκε ομως το οικονομικό είναι ο μεγαλύτερος λόγος. Είδα αρκετά σχόλια γιατί έγραψα ότι ο κόσμος γέμισε το γήπεδο. Αυτό που είδα απο τα δημοσιογραφικα, ήταν οτι το 90% της μικρής κερκίδα ήταν γεμάτη. Για την μεγάλη κερκίδα επειδή ήμουν απο πάνω, δεν είχα καλή εικόνα αλλα πιστεύω τουλάχιστον το 60% θα ήταν γεμάτο, έτσι όπως το έβλεπα απο πάνω. Αρα το γήπεδο έμοιαζε γεμάτο και η εικόνα του ήταν πραγματικά πανέμορφη. Αν γυρίσουν και οι οργανωμένοι του χρόνου η ομάδα θα έχει την δύναμη να κάνει μεγάλα πράγματα. Στο μέλλον θα προσπαθήσω απο όλες τις πλευρές να πάρω απαντήσεις γι αυτή την κόντρα. Ελπίζω να μου απαντήσουν για να μάθει ο κόσμος τι παράπονα έχει η κάθε πλευρά.

Υ.Γ.1 Ένα σκεπαστρο λείπει από την μικρή για να γίνει το γήπεδο πανέμορφο.

Υ.Γ.2 Μόλις τελειώσουν οι αγωνίστηκες υποχρεώσεις για φέτος θα γράψω αναλυτικά για το πως θέλω την ομάδα τη νέα χρονιά. Θα μιλήσω συγκεκριμένα για πρόσωπα.

Υ.Γ.3 Σύμφωνα με όσα άκουσα απο τον Χάβο, δύσκολα να μείνει στο Αγρίνιο ο Μάκος.

Υ.Γ.4 Όταν αγαπάς μια ομάδα δεν γίνεται να βάζεις τον εγωισμό σου πάνω απ αυτή!

Υ.Γ.5 Η ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση για την διαιτησία. Δεν με βρίσκει σύμφωνω. Δεν μπορούμε φέτος να νιώθουμε αδικημένοι...

Υ.Γ.6 Μια έξυπνη επιλογή για μένα, εκτός του ότι είναι απο το νομό μας και ξέρει τις απαιτήσεις του κόσμου, θα είναι ο Λινάρδος και το έχω πει απο πέρυσι. Αυτό που έχω ξεχωρίσει και το είδα και στα δυο μεταξύ μας παιχνίδια, είναι ότι παίζει πολύ γρήγορα την μπάλα, έχει την ασίστ και νομίζω και το γκολ. Το βασικό πάντως είναι να βρούμε μια έξυπνη εναλλακτική. Μην γίνει πάλι αυτό που πάθαμε φέτος.

Υ.Γ.7 Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

admin

panaitolikos1926.gr

Διαβάστηκε 2693 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.