Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:30 πμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 19:27

Νέο πρόγραμμα εργασίας «Δεσμός» για ανέργους εως 30 ετών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πρόγραμμα του Δεσμού «Δεσμός για τους Νέους» συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, προσκαλώντας άνεργους νέους έως 30 ετών και κοινωφελείς οργανισμούς που έχουν ανάγκη από ανθρώπινο δυναμικό να πραγματοποιήσουν από κοινού αίτηση συμμετοχής. Μέσα από το πρόγραμμα θα υποστηριχθούν τουλάχιστον 8 κοινωφελείς οργανισμοί στην Ελλάδα, έτσι ώστε να προσλάβουν για ένα χρόνο συνολικά ισάριθμους νέους, οι οποίοι αυτή τη στιγμή είναι άνεργοι.

Ο σκοπός του «Δεσμός για τους Νέους» είναι διπλός, καθώς μέσω του προγράμματος προσφέρεται επαγγελματική εμπειρία στη νέα γενιά, ενώ παράλληλα ενισχύεται σημαντικά το έργο κοινωφελών οργανισμών της χώρας.

Σε συνέχεια της πρώτης επιτυχημένης χρονιάς του προγράμματος «Δεσμός για τους Νέους» και με γνώμονα τον πολύπλευρο αντίκτυπό του, η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative-THI) προχώρησε σε δωρεά καταλυτικής σημασίας ύψους 100.000 δολάρια, η οποία κατέστησε δυνατή τη συνέχιση του προγράμματος. Αντίστοιχα η εταιρεία VISA προχώρησε σε δωρεά 50.000 ευρώ, ενισχύοντας σημαντικά το νέο κύκλο του προγράμματος.

Οι αιτήσεις έχουν ανοίξει με προθεσμία υποβολής την Κυριακή 30 Απριλίου 2017.

Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα «Δεσμός για τους Νέους»: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://desmos.org/desmos4youth_launch/

Διαβάστηκε 1889 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία