Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  10:34 μμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 18:54

Η περιγραφή της Πομπής της Εικόνας της Εξόδου από τον Ρ.Σ. Μεσολογγίου (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για ακόμη μια χρονιά ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Μεσολογγίου κάλυψε ραδιοφωνικά το Σάββατο και την Κυριακή την πομπή της εικόνας της Εξόδου σε δυο «μαραθώνιες» από πλευράς χρόνου ζωντανές μεταδόσεις από τον Κήπο των Ηρώων.

Φέτος, μάλιστα, η περιγραφή των Γιάννη Μακρή, Ασημίνας Σαλαμούρα και Όλγας Δασκαλή αναμεταδόθηκε και από άλλους ραδιοσταθμούς αλλά και από την τηλεόραση του “Lepanto RTV” κατά την ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη της πομπής.

Το κύριο βάρος της περιγραφής ανέλαβε ο Γιάννης Μακρής καθώς κατά την περίπου τρίωρη μετάδοση «ξεδίπλωσε» με γλαφυρό και συνάμα συγκινητικό τρόπο, γνωστά και άγνωστα ιστορικά γεγονότα σχετικά με την ηρωική Έξοδο των Ελευθέρων Πολιορκημένων «μεταφέροντας» τους ακροατές και τηλεθεατές στο κλίμα των ημερών του «χαλασμού».

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε την μετάδοση του Σαββάτου 8 Απριλίου:



http://messolonghinews.blogspot.gr/

Διαβάστηκε 1861 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 21:04
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.