Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:23 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 19:52

Η παράσταση «Ο Επιθεωρητής Έρχεται» για την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου (ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί και συγχαίρει την θεατρική ομάδα «ΠΡΟΒΑ» του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Μεσολογγίου και ιδιαίτερα την υπεύθυνη κυρία Ζέτα Λάττα, καθώς τους ηθοποιούς και όλους τους συντελεστές της παράστασης «Ο Επιθεωρητής Έρχεται» του Τζών Πρίσλευ.

«Η υποκριτική δεινότητα των ηθοποιών παρέπεμπε σε Αθηναϊκά θέατρα με επαγγελματίες ηθοποιούς. Οι ρόλοι που υποδύθηκαν αποδόθηκαν με ακρίβεια, πειστικότητα, αμεσότητα και αληθοφάνεια. Η απαλή μουσική επένδυση, τα κατάλληλα ενδύματα το λιτό σκηνικό, όλη αυτή η απλότητα επέτρεπε να αναδειχθεί η αξία του κειμένου και τα μηνύματα που εξέπεμπε» αναφέρει η ΤΔΕ στην ανακοίνωσή της και ευχαριστεί όσους τίμησαν με την παρουσία τους την ΕΛΕΠΑΠ και εύχεται «Καλές Γιορτές και Καλή Ανάσταση…!»

 

Διαβάστηκε 1734 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 21:19
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.