Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:04 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 19:59

Αίολος Αστακού - Κακλαμάνος: “Θέλουμε ένα ευχάριστο finish”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Ψυχικό υποδέχεται αύριο στις πέντε το απόγευμα στο κλειστό του Αστακού ο Αίολος και ο Νίκος Κακλαμάνος, έδωσε το σχόλιό του για το σημαντικό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε στο aiolosastakoubc.gr:

“Έχουμε μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και θέλουμε να έχουμε ένα ευχάριστο finish, υλοποιώντας τους στόχους μας που είναι να βρεθούμε μέσα στις πέντε καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος! Υποδεχόμαστε έναν αντίπαλο με εξαιρετικό σύνολο, που τη δεδομένη χρονική στιγμή παίζει όμορφο και ουσιαστικό μπάσκετ και τυχαίνει να έχουμε και τους ίδιους στόχους. Η δική μας δουλειά είναι να κερδίσουμε και να τελειώνουμε σιγά σιγά με τους διώκτες που έχουμε και απειλούν τη θέση μας η οποία μας οδηγεί στα play off ανόδου. Είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι και ανυπομονούμε να πανηγυρίσουμε, άλλη μια νίκη στο γήπεδό μας με τη βοήθεια του κόσμου μας που τον περιμένουμε!”

Διαβάστηκε 1661 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα