Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  2:11 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 18:48

Κερκίδες 400 ατόμων στο γήπεδο του Αστακού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
“Εκ μέρους του ΔΣ του Σωματείου ΠΑΓΣ “Ηρακλής Αστακού” είμαστε στην ευχάριστη θέση να  ανακοινώσουμε την έναρξη της υλοποίησης της κατασκευής σύγχρονων και ασφαλών κερκίδων 5 σειρών και χωρητικότητος 400 ατόμων επί του γηπέδου μας που αποτελεί και την έδρα της Ομάδας.

Ήδη εγκρίθηκε η μορφή που θα έχει η σχετική κατασκευή σε συνάντηση που έγινε σήμερα μεταξύ του ΔΣ της Ομάδας και των κυρίων Δημάρχου, Αρμόδιου Αντιδημάρχου, Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας και άλλων φορέων στην οποία αποφασίστηκε επίσης η υποβολή της σχετικής Τεχνικής Μελέτης ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο κό Γαλούνη, τον Αντιδήμαρχο κό Τσάρκο, τον Δημοτικό Σύμβουλο κό Λαινά και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κό Καλισώρα για τις συντονισμένες  και ουσιαστικές προσπάθειες τους για την επίτευξη του στόχου αυτού.”
Διαβάστηκε 1769 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.