Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 20:58

Κώστας Ματσούκας: ο μοναδικός Αγρινιώτης των τελευταίων ετών που διένυσε 42.2 χιλιόμετρα σε λιγότερο από 3 ώρες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σπουδαία εμφάνιση στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Περισσότεροι από 21.000 δρομείς κάθε ηλικίας πήραν μέρος το πρωί της Κυριακής 2 Απριλίου στη μεγαλύτερη γιορτή Αθλητισμού και Πολιτισμού στη Βόρεια Ελλάδα, τον 12ος Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος». Με σύνθημα «Όλοι μπορούμε, όλοι συμμετέχουμε», οι συμμετέχοντες δρομείς που προέρχονταν από πέντε ηπείρους και 54 χώρες, ανάμεσα τους και 2.000 παιδιά, έστειλαν ηχηρό μήνυμα άθλησης ,χαράς και υγείας, μέσα από τη διοργάνωση που είναι αφιερωμένη στον Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη.

Εκπληκτική εμφάνιση έκανε ο Αγρινιώτης αθλητής Κώστας Ματσούκας σπάζοντας το φράγμα των 3 ωρών με χρόνο 2:59:02 καταλαμβάνοντας τη 57 θέση γενικής κατάταξης ,15η ηλικιακής και έγινε ο μοναδικός Αγρινιώτης των τελευταίων ετών που έχει καταφέρει να διανύσει την απόσταση των 42.2 χιλιομέτρων σε λιγότερο από 3 ώρες. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Κώστας είναι ερασιτέχνης δρομέας ,εργαζόμενος και οικογενειάρχης ενώ ξεκίνησε να γυμνάζεται το 2012 και απέδειξε ότι με θέληση ,υπομονή και σωστή προπόνηση μπορεί κάποιος να συνδυάσει το χόμπυ του με υψηλές επιδόσεις.

Ο Κώστας Ματσουκας έχει προπονήτρια την Ελένη Νικολοπούλου και είναι αθλητής της Γ.Ε.Α.

2

3

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 3382 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.