Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:34 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 18:42

Δηλώσεις Μάκη Χάβου για το Παναιτωλικός - Αστέρας 1-1

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δηλώσεις Μάκη Χάβου μετά το τέλος του παιγνιδιού με τον Αστέρα:

«Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι με δύναμη και μονομαχίες. Δεν κινδυνέψαμε εκτός από στατικές φάσεις. Στο καθαρά επιθετικό κομμάτι περίμενα περισσότερες συνεργασίες. Δεν είμαι ευχαριστημένος από αυτό. Προσπάθησαν τα παιδιά και ελπίζω στο κομμάτι αυτό στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι.
Όσο δεν έχεις εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή πρέπει να βρίσκουμε κίνητρο. Πρέπει πάντα να έχουμε τη νοοτροπία, ότι παιχνίδι και να είναι να το κερδίζουμε και για τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Δυστυχώς σήμερα δυο – τρία παιδιά βρέθηκαν σε άσχημη μέρα.
Πολλές φορές όταν προηγείσαι νωρίς στο σκορ παίρνει μέτρα ο αντίπαλος στο γήπεδο. Όσο το ματς βρισκόταν στο 1-0 είναι πάντα εύθραυστο ειδικά όταν έχεις μια ομάδα σαν τον Αστέρα Τρίπολης με πολλά ψηλά παιδιά».

Δηλώσεις Στάϊκου Βεργέτη

Γεμάτο και πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρισε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό μιλώντας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο Αγρίνιο στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA τονίζοντας πως η ομάδα του είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να φύγει ακόμα και με την νίκη.
Αναλυτικά
«Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και ενδιαφέρον. Είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες και πιεστήκαμε μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Μπορούσαμε να κάνουμε το 2-1 και να είχαμε φύγει με τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε».

http://www.arcadiaportal.gr/

Διαβάστηκε 1695 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 18:52
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.