Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:55 πμ
 
wm small
Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 19:52

14η συνάντηση χορωδιών από τον «Ορφέα» Αγρινίου (Σαβ 1/4/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για μία ακόμη χρονιά, ο ιστορικός «Ορφέας», πρωταγωνιστής της μέθεξης και της αρμονίας, πραγματοποιεί την 14η χορωδιακή συνάντηση το Σάββατο 1 Απριλίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου. Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν πέντε χορωδίες και συγκεκριμένα η χορωδία «Αλθαία» του Μουσικού Σχολείου, η χορωδία «Ευμολπος» Κομοτηνής, η χορωδία «Ορφέας 1937» Λευκάδας, η χορωδία Παξών και η χορωδία του «Ορφέα» Αγρινίου.

Την εκδήλωση που θα ανοίξει ο ταλαντούχος πιανίστας Ηλίας Φουλίδης (καθηγητής του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου) παρουσιάζουν η Χ. Βιτσέντζου και η Ε. Καρανταλή.

Θα τιμηθούν, για την εξαίρετη παρουσία τους στο 2ο Φεστιβάλ Μονολόγων του Δήμου Αγρινίου, η Γιούλη Μαρούση για την σκηνοθεσία της και η Τόνια Σκιαδά για την ηθοποιΐα της, για το ανέβασμα του έργου «Μια κανονική μέρα» της Κ. Γιαννάκου.

Διαβάστηκε 1687 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.