Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:47 πμ
 
wm small
Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 19:28

Ενα αλλοιώτικο απόγευμα Σαββάτου..

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το απόγευμα του Σαββάτου της 25ης Μαρτίου, στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου ,βρεθήκαμε σε ενα διαδραστικό συνδυασμό μουσικής, ζωγραφικής, και ζωντάνιας. Το κεντρικό σημείο της πλατείας μετατράπηκε σε μια σκηνή ελεύθερης έκφρασης.

sofoklis 25 3 17 053

Η Αγάπη Κεραμίδα στην Κεντρική Πλατεία του Αγρινίου

Συνάντησαμε την Αγάπη Κεραμίδα ζωγράφο και εικονογράφο απόφοιτη της Σχολής  Καλών Τεχνών, η οποία πλαισίωνε με την ζωγραφική της επι τόπου στο καβαλέτο, τον τραγουδοποιό Σοφοκλή Θαυμαστό. Με την παρουσια νέων ανθρώπων βρέθηκε στο κέντρο της πλατείας να αποτυπωνει ζωγραφικά τους χορούς και τα τραγούδια των παιδιών.

sofoklis 25 3 17 094

Η Χρύσα Σπαή (Δημοσιογράφος) θαυμάζει την ζωγραφική δεξιότητα της Αγάπης Κεραμίδα

Η ίδια αναφέρει πως η ζωγραφική στον αστικό χώρο αποτελεί δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας. Το κίνητρο για να βγεις απο το εργαστήριο και να επηρεαστείς απο τους συμπολίτες σου αυτοσχεδιάζοντας σε ενα χώρο που όλο αλλάζει..Ενας ακόμη λογος που επιλέγει να ζωγραφίζει εξω είναι τα χαμόγελα των ανθρώπων..υπάρχει τύχη και χτυπάει τη γελαστη πόρτα..

sofoklis 25 3 17 105

Η Αγάπη Κεραμίδα με τον τραγουδοποιό Σοφοκλή Θαυμαστό και την τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Υφαντή στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου 25/3/2017

sofoklis 25 3 17 000

Ο Ζωγραφικός πίνακας ολοκληρωμένος

Η Αγάπη Κεραμίδα μιλάει για το έργο αυτό: Το έργο αυτό δημιουργήθηκε το απόγευμα του σαββάτου με την παρέλαση των χαμένων ποιητών...ευχαριστώ όσους ήταν εκεί και μας χάρισαν ενα υπέροχο μουσικό απόγευμα γεμάτο αγάπη και χαρά...Εύχομαι οι άνθρωποι να διασκεδάζουμε στους δρόμους πιο συχνά και να κοιτάμε και λιγο δίπλα μας να χαμογελαμε ...δωρεάν εναι..Τα πρόσωπα στο σκίτσο ειναι κατά προσέγγιση απο τα παιδιά που παρεβρέθηκαν..μολύβι και μαρκαδόρος σε χαρτί..

Διαβάστηκε 11678 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 00:50
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033