Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:18 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 19:02

Προπονητής στην εθνική ομάδα Taekwondo ο προπονητής του ΑΣ Θησέας Αιτ/νιας Κακαρελης Νίκος. Καλλιφωνης Χριστόφορος και Μεσυνδιανουν Ρωμαλέα στην εθνική ομάδα.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προπονητής στην εθνική ομάδα Taekwondo ο προπονητής του ΑΣ Θησέας Αιτ/νιας Κακαρελης Νίκος. Καλλιφωνης Χριστόφορος και Μεσυνδιανουν Ρωμαλέα στην εθνική ομάδα.

Σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση η ΕΛΟΤ εμπιστεύεται έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα τον Κακαρελη Νίκο προπονητή του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.Ο προπονητής της εθνικής ομάδας Taekwondo θα είναι μαζί με άλλους 3 προπονητές όπου θα προσπαθήσουν να φέρουν διακρίσεις σε ένα από τα πιο δύσκολα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το πρωτάθλημα είναι για τις ηλικίες από 16 ετών μέχρι και 21. Στην εθνική ομάδα συμμετέχουν οι δυο μοναδικοί πρωταθλητές Ελλάδος Καλλιφωνης Χριστόφορος στα -87 και Μεσυνδιανου Ρέα στα -46 κιλά. Οι αθλητές αφού κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα,κέρδισαν την είσοδο τους στην εθνική ομάδα. Σκοπός και στόχος είναι να κατακτήσουν κάποιο μετάλλιο ώστε να πάρουν τα μόρια τους για όποιο πανεπιστήμιο θέλουν.

το ΔΣ του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχια στην εθνική ομάδα αλλά και  στους αθλητές μας , Καλλιφωνη Χριστόφορο και Μεσυνδιανου Ρέα ,όπως και τον προπονητής της εθνικής ομάδας Κακαρελη Νίκο.

Διαβάστηκε 2996 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.