Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:48 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 20:26

Eργαστήριο φωτογραφίας στο Μεσολόγγι, από τον Βασίλη Αρτίκο (Σαβ 25 - Κυρ 26/3/217)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο φωτογράφος Βασίλης Αρτίκος διοργανώνει εργαστήριο φωτογραφίας στο Μεσολόγγι στις 25 και 26 Μάρτιου 2017.

Το Μεσολόγγι είναι ένας εξαιρετικός φωτογραφικός προορισμός όλες τις εποχές του χρόνου, Την εποχή όμως αυτή υπάρχει ένας επι πλέον λόγος, ιδιαίτερα ελκυστικός, για κάθε φωτογράφο μιας και η πόλη ετοιμάζεται να γιορτάσει το ανεπανάληπτο γεγονός της Ηρωικής Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων.

Μέσα στο διάστημα αυτό στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου γίνονται πολλές εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τους ενδόξους εξοδίτες.

Μια σημαντική εκδήλωση με ιδιαίτερο μάλιστα φωτογραφικό ενδιαφέρον είναι και η αναπαράσταση της Μάχης της Κλείσοβας που γίνεται στις 26 Μαρτίου στη λίμνη της Κλείσοβας από τον Όμιλο Φίλων Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού ο «Λιάρος»
Το ανοιξιάτικο φως στο τοπίο της λιμνοθάλασσας και το ιλαρό φως της Ηρωικής Εξόδου στα πρόσωπα των μαχητών που αναπαριστούν τη μάχη δίνουν την ευκαιρία στο φωτογράφο να συνθέσει τη δική του δημιουργία.
Υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 6944 350 943

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.artikos.gr/index.p…/…/blognews/item/552-workshop…

Διαβάστηκε 1398 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.