Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  7:56 πμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 14:46

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Π.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΥ’80

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΕ, διεξήχθη ‘’εμφύλιος’’ ανάμεσα στις δύο ομάδες του Ιωνικού. Νικήτρια με 3-1 σετ αναδείχθηκε η πρώτη ομάδα του Ιωνικού που απαρτίζεται από τις μεγαλύτερες ηλικιακά παγκορασίδες. Η ομάδα (Ι) του συλλόγου κατέκτησε με ευκολία τα δύο πρώτα σετ, καθώς και το τέταρτο. Στο 3ο σετ,όμως, η χαλάρωση των αθλητριών του Ιωνικού (Ι) σε συνδυασμό με την άνοδο της απόδοσης των αθλητριών του Ιωνικού (ΙΙ), είχαν ως αποτέλεσμα να κατακτήσουν το σετ οι δεύτερες. Αξίζει να σημειωθεί ότι δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες και των δύο ομάδων.

ΣΕΤ ΑΓΩΝΑ:04-25/15-25/25-19/04-25

Π.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ’80(ΙΙ):(Κιρκινέζου Σόφη) Μηλιώνη Ευθυμία -Ανάστου Στέργια Ροϊδοδήμου Ναταλία –Παλαϊνη Μ.-Διαμάντη Α. Θωμοπούλου Ρόζα Κατσακιώρη Χριστίνα  

Π.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ’80(Ι):(Παπανίκου Αρετή) Σιακαβέλλα Μιρένα - Κολύδα Σίσσυ -Κολύδα Κατερίνα -Κατσακιώρη Ελένη- Καλαμπαλίκη Μαρία -Γεωργούση Μαρία -Βδουκάκη Μάγδα

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ:Σιακαβέλλας Ευθύμης / Σιαδήμος Θεόδωρος

Επόμενη Αγωνιστική:Σάββατο 25/03 στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ. – Π.Α.Σ. Ιωνικός’80(ΙΙ) (η ώρα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες). Ο Ιωνικός(Ι) έχει ρεπό.

Διαβάστηκε 1544 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.