Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 20:53

Χρήστος Μπαλαμάτσης: Ο κομμωτής που καινοτομεί στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Βρισκόμενη στο κομμωτήριο του Χρήστου Μπαλαμάτση, το My Hair Salon, εντυπωσιάζομαι εκ πρώτης από τη φινέτσα, το στυλ και την άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού. Η ομορφιά πηγάζει από το βλέμμα των χαρούμενων πελατών και πελατισσών, καθώς και από όλο το χαμόγελο και την ευγένεια όλου του προσωπικού. Ιδιοκτήτης του είναι ο Χρήστος Μπαλαμάτσης, γεννημένος το 1986 στην Κεφαλονιά. Πριν από 14 περίπου χρόνια, ξεκίνησε σε ένα δικό του barber shop στο Αγρίνιο. Η συνέχεια ήρθε με τον πλέον φυσικό τρόπο για έναν άνθρωπο με πάθος και αγάπη για την κομμωτική. Σύντομα ανέλαβε το Stella Style της μητέρας του και το εξέλιξε στο My Hair Salon. Η επαγγελματική του κατάρτιση προήλθε μέσα από σεμινάρια των μεγαλύτερων κομμωτών (TONI & GUY, VIDAL SASSOON κ.ά.) που ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να παρακολουθεί.

Το My Hair Salon λειτουργεί με επικεφαλής τον ίδιο εδώ και 7 χρόνια. Η ομάδα του αποτελείται από έμπειρους κομμωτές που εξειδικεύονται σε διάφορους τομείς, εξασφαλίζοντας υπέροχα αποτελέσματα σε κάθε πελάτη. Η δική του προσωπική αγάπη είναι τα κούρεμα αντρικών και γυναικείων μαλλιών, αλλά και όλες οι τεχνικές βαφής μαλλιών. Έχοντας πάθος για τη δουλειά του, δε σταματά ποτέ  να ενημερώνεται, να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην κομμωτική μόδα, ώστε οι πελάτες του να χαίρονται όλες τις τελευταίες τάσεις. Τους τελευταίους μήνες, τα freelights, τα babylights, το balayage, το bronde και το ombré κερδίζουν την προτίμηση των περισσότερων γυναικών. Συνεχίζοντας να πρωτοπορεί, εφαρμόζει την Brazilian Keratin Treatment, την απόλυτη ισιωτική θεραπεία, για την οποία είναι το μόνο εξειδικευμένο κομμωτήριο στο Αγρίνιο.

Ο ίδιος αναφέρει «Αγαπώ την δουλειά μου, γιατί είναι απίστευτα δημιουργική και εξελίσσεται συνεχώς. Δεν σου κρύβω ότι είναι σκληρή δουλειά. Χωρίς υπερβολή, η δουλειά μου είναι το 70% της ζωής μου. Δουλεύουμε ως και 12 ώρες ημερησίως με ορθοστασία. Είναι όμως τρόπος ζωής πια. Το θέμα είναι να αγαπάς αυτό που κανείς, για να κάνεις τις απαιτούμενες θυσίες. Μέχρι και σήμερα ξυπνάω κάθε μέρα με τον ίδιο ενθουσιασμό! Μου αρέσει να περπατάω στο δρόμο και να βλέπω μαλλιά με ταυτότητα και πελάτες ικανοποιημένους! Είναι υπέροχο το συναίσθημα όταν βλέπω έναν πελάτη να κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη και να έχουμε ξεπεράσει τις προσδοκίες του! Να χαμογελάει και να νιώθει όμορφος. Πιστεύω ακράδαντα ότι τα μαλλιά πρέπει να δείχνουν υπέροχα στην καθημερινότητα, όχι μόνο μέσα στο χώρο του κομμωτηρίου. Η φιλοσοφία μου είναι να δημιουργώ ένα μαλλί πρακτικό, να δείχνω στους πελάτες μου πώς να έχουν όμορφα μαλλιά, ακόμη κι όταν εγώ δε θα είμαι εκεί μαζί τους.»

Συνεχίζοντας τη συνέντευξη αναφέρει «Επέλεξα συνειδητά να γίνω κομμωτής από πολύ νέος, γιατί λάτρευα ότι η κομμωτική είναι μια δουλειά που δεν τερματίζει, όπως και η μόδα. Συνέχεια ανακαλύπτεις κάτι καινούριο που θα αρέσει και θα είναι διαφορετικό. Πάντα ονειρευόμουν μια δουλειά  που να επιτρέπει τη φαντασία και την ελευθερία. Και τα ταξίδια. Τα ταξίδια βοηθάνε σε αυτό. Ταξιδεύεις για να εμπνευστείς, να πάρεις ιδέες και να τις προσαρμόσεις στο προσωπικό σου γούστο. Το να κοιτάς απλά περιοδικά μαλλιών, δεν σε κάνει διαφορετικό από τους άλλους. Για ένα φανταστικό αποτέλεσμα στα μαλλιά, απαιτείται προσοχή στη λεπτομέρεια. Χρώμα που εναρμονίζεται με το κούρεμα, σε συνδυασμό με έμφαση στα υγιή μαλλιά εξασφαλίζει ένα επιτυχημένο look».

Στο My Hair Salon όλο το προσωπικό επιδιώκει να αναδείξει την προσωπική ομορφιά κάθε γυναίκας και άντρα.

Ο Χρήστος σχετικά με την αλληλεπίδραση με τους πελάτες του λέει χαρακτηριστικά: «Αρχικά, μεγάλη σημασία έχει η συνεργασία με τον ίδιο τον πελάτη. Μέσα από διάλογο και αλληλεπίδραση μαζί του, χτίζουμε κοινό όραμα για ένα εξατομικευμένο στυλ που ταιριάζει στην προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής του πελάτη και εργαζόμαστε να ικανοποιήσουμε και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες τους. Φυσικά, για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε δεμένοι σαν ομάδα, υπάρχει αμοιβαία υποστήριξη, ανταλλαγή ιδεών και εναρμονισμένη συνεργασία σε κάθε επίπεδο. Δε σταματώ στιγμή να εκπαιδεύω την ομάδα μου, γιατί πιστεύω ότι για να είναι καλό ένα κομμωτήριο, δεν αρκεί μόνο το καλό κούρεμα, αλλά χρειάζεται και ένα δυνατό βαφείο, όπως και χτένισμα». 

Με γνώμονα την εμμονή για τα όμορφα μαλλιά και την καινοτομία στις τεχνικές, το My Hair Salon εξειδικεύεται στο κούρεμα, στις βαφές μαλλιών και στις τεχνικές βαφής. Πιο συγκεκριμένα, ειδικεύομαστε σε highlights- lowlights, baby lights, free lights, balayage, ombré, bronde, butterfly, hair-contouring, κούρεμα, θεραπείες μαλλιών και τριχωτού, ισιωτικη θεραπεία Brazilian, hair extension κ.α. Επίσης, με οδηγό το Μότο μας ότι «όμορφα μαλλιά είναι τα υγιή μαλλιά» προσφέρουμε σχολαστική συμβουλευτική για τις προσωπικές ανάγκες των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Για να πετύχουμε τα πιο όμορφα και υγιή αποτελέσματα στο χώρο μας, χρησιμοποιούμε μερικά από τα καλύτερα διαθέσιμη προϊόντα στη βιομηχανία της ομορφιάς σήμερα.

«Όσο για το πελατολόγιό μου», συνεχίζει ο Χρήστος, «θα έλεγα ότι καλύπτει ένα ευρύ ηλικιακό φάσμα, με το μεγαλύτερο ποσοστό πελατών μας να είναι από 20 ως 40. Μεταξύ αυτών είναι τιμή μας που επιλέγουν το κομμωτήριό μου για την περιποίησή τους, γνωστές προσωπικότητες της πόλης μας, όπως κάποιοι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού και οι γυναίκες τους».

Αρθρο της Γιώτας Μπουμπούλη στο http://agriniovoice.gr
 
Διαβάστηκε 5894 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.