Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  3:23 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 19:58

Θεατρική παράσταση για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ στο Αγρίνιο (Τετ 5/4/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την παράσταση «Ό Επιθεωρητής Έρχεται» του Τζων Πρίσλεϋ, θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα «Πρόβα» την Τετάρτη 5 Απριλίου και ώρα 20:30 στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ στο Αγρίνιο.

Λίγα λόγια για το έργο:

Μια μεγαλοαστική οικογένεια γιορτάζει τους αρραβώνες της κόρης και ο πατέρας, Άρθουρ Μπέρλινγκ, βρίσκει την ευκαιρία να επιχειρηματολογήσει υπέρ της βεβαιότητάς του πως «κάθε άνθρωπος πρέπει να κοιτάζει τη δουλειά του και τον εαυτό του», αλλά ο ερχομός ενός επιθεωρητή της αστυνομίας που ερευνά για το θάνατο μιας φτωχής κοπέλας θα ανατρέψει κάθε βεβαιότητα, εκθέτοντας την ενοχή κάθε μέλους της οικογένειας απέναντι στην ίδια την κοινωνία. Η φράση του Επιθεωρητή «Δεν ζούμε μόνοι, είμαστε μέλη ενός σώματος, είμαστε υπεύθυνοι ο ένας για τον άλλον», δίνει μια διαχρονική απάντηση στο ζήτημα της συλλογικότητας και κυρίως σε αυτούς που προσπάθησαν να την απαξιώσουν.

Σκηνοθετική επιμέλεια: Ζέτα Λάττα

Οικονομική ενίσχυση: 4€ για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Διαβάστηκε 1387 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα