Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:28 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 19:55

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Αγρίνιο για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε δημοτικές οδούς της πόλης του Αγρινίου για την ασφαλή διεξαγωγή της παρελάσεως της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 .
Ειδικότερα, η αστυνομία ανακοίνωσε πως θα ισχύσει
απαγόρευση στάσης – στάθμευσης των οχημάτων την 25/3/2017 από ώρα 07.00′ μέχρι 13.00′ ώρα στις παρακάτω δημοτικές οδούς, προκειμένου να γίνει με ασφάλεια η παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου:
– Ελευθερίου Βενιζέλου και στο τμήμα αυτής από την οδό Ξενοπούλου έως την οδό Καζαντζάκη,
– Παπαστράτου,
– Πλατεία Δημοκρατίας,
– Χαρ. Τρικούπη και στο τμήμα αυτής από την οδό Παναγοπούλου μέχρι την οδό Μακρή
– Ζωοδόχου Πηγής και στο τμήμα αυτής από την οδό Σπ. Τσικνιά μέχρι την οδό Σουλίου,
– Σπ. Τσικνιά και στο τμήμα αυτής από την οδό Ζωδόχου Πηγής μέχρι την πλατεία Ειρήνης
– Αναστασιάδη και στο τμήμα αυτής από την οδό Βότση μέχρι την οδό Μπαϊμπά
Επίσης θα ισχύσει σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στις ως άνω δημοτικές οδούς, καθώς και στις οδούς Μελεάγρου (από τη συμβολή της με την οδό Κ. Παλαιολόγου), Βάρναλη, Μπότσαρη, Ελύτη, Δημοτσελίου, Πάνου Σούλου και Αφών Παναγοπούλου, από ώρα 09.30΄ της 25/3/2017 έως την 13.00΄ της ιδίας. Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω παρακαμπτηρίων δημοτικών οδών.
Τα χρονικά διαστήματα , των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Eπικεφαλής των μέτρων τροχαίας.
Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ. .

Διαβάστηκε 1167 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.