Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:07 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 19:16

Συνάντηση του Μητροπολίτη Αιτωλ/νιας με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος Υποστράτηγο κ. Αδαμάντιο Μητρόπουλο συναντήθηκε σήμερα το πρωί (Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.

Τον Περιφερειακό Διευθυντή συνόδευε ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ανδρέας Τσαμπικούνης, Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα και επιβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως και των τοπικών Αστυνομικών Αρχών, για το καλό του τόπου και των συνανθρώπων μας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε δύναμη και υπομονή στα καθήκοντά του και του προσέφερε ως ενθύμιο της επισκέψεως βιβλία από τις εκδόσεις της Ιεράς Μητροπόλεως.

Διαβάστηκε 1076 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.