Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  1:17 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 01:46

Υποτροφίες ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για σπουδές στο Deree

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Deree – TheAmericanCollegeofGreeceείναι ένας μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με αποστολή την προσφορά εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την παροχή ίσων ευκαιριών πρόσβασης στην εκπαίδευση.Κάθε χρόνο προσφέρει περισσότερα από 3,5 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης, ώστε να στηρίξει νέους που επιθυμούν να φοιτήσουν σε αυτό.

Οι υποτροφίες αυτές προέρχονται είτε από δωρεές φίλων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος είτε από ίδια κεφάλαια του Κολλεγίου, ενώ οι υποτροφίες ξεπερνούν τις 100 και παρέχονται βάσει οικονομικών ή/και ακαδημαϊκών κριτηρίων, ή/και βάσει καταγωγής. Πέρυσι, ένας στους δύο φοιτητέςτου Deree έλαβε κάποιας μορφής οικονομική ενίσχυση για τις σπουδές του.

Στο Deree κάθε νεοεισερχόμενος φοιτητής με βαθμό Απολυτηρίου πάνω από 17 δικαιούται ακαδημαϊκή υποτροφία που καλύπτει από 25% έως και 50% των διδάκτρων. Παράλληλα, όμως, προσφέρονται σε περισσότερους από 200φοιτητές ετησίως θέσεις μερικής απασχόλησης εντός του εκπαιδευτικού οργανισμού ως επιπλέον μορφή στήριξης.

Επιπλέον,προσφέρονται υποτροφίες με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στους φοιτητές των ελληνικών πανεπιστημίων που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών του Deree. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος θεσπίστηκε το 2014, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Ιδρύματος για την καταπολέμηση της ανεργίας στους νέους, και παρέχει τη δυνατότητα σε φοιτητές των ΑΕΙ και ΑΤΕΙ με υψηλή ακαδημαϊκή επίδοση να παρακολουθήσουν μαθήματα στο Deree για την απόκτηση μίας υποειδικότητας (minor).

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υποτροφίες που προσφέρει το Deree, τα κριτήρια υποψηφιότητας, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων, κάντε κλικ εδώ.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη φοίτηση στο Deree και τις υποτροφίες;

Δηλώστε συμμετοχή στην ενημερωτική εκδήλωση DereeVisitsAgrinio που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Aπριλίου στις 18:00, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, Πλατεία Παναγοπούλου 4. 

Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με εκπροσώπους και αποφοίτους του Deree και να ενημερωθείτε για όλα όσα κάνουν το Deree κορυφαία επιλογή σπουδών!

Διαβάστηκε 1243 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.