Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:00 μμ
 
wm small
Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 20:27

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Ν. Φαρμάκη σχετικά με την τουριστική προβολή της Αιτωλ/νιας είχε η Ενωση Ξενοδόχων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εξέλιξη βρίσκεται μια σειρά συναντήσεων της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας και του Συλλόγου Εστίασης Αγρινίου προκειμένου να επικοινωνηθεί η ανάγκη μιας συγκροτημένης συνολικής πρότασης τουριστικής προβολής του νόμου η οποία θα καταλήξει στην δημιουργία ενός ενιαίου φορέα που θα έχει ως αντικείμενο την προβολή και την ανάδειξη της περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό  οι πρόεδροι των ξενοδόχων και της εστίασης Χρ. Κωστακόπουλος και Χρ. Τσιρώνης, αντίστοιχα, συναντήθηκαν με τον περιφερειακό σύμβουλο και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις και κυρίως εστίασαν στα επόμενα βήματα.

Ο κ. Φαρμάκης πέρα από τις θέσεις που εξέφρασε για το συγκεκριμένο εγχείρημα εμφανίστηκε ως ισχυρός συμπαραστάτης στην όλη πρωτοβουλία .

Διαβάστηκε 1583 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.