Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  2:31 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 19:29

Σεμινάριο υποκριτικής με τον σκηνοθέτη Θωμά Mοσχόπουλο (Σαβ 1 - Κυρ 2/4/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Μικρό Θέατρο έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει τον καταξιωμένο σκηνοθέτη και καλλιτεχνικό διευθυντή του θεάτρου Πόρτα, Θωμά Μοσχόπουλο για ένα διήμερο σεμινάριο υποκριτικής, το Σάββατο 1 Απριλίου και την Κυριακή 2 Απριλίου.

ΘΕΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΡΟΛΟΥ
Ή αλλιώς το θέατρο σαν ένα παιχνίδι με κανόνες
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να οργανώσουν και να εξελίξουν την προσωπική τους τεχνική στην σκηνική γλώσσα επικοινωνίας καθώς και να διερευνήσουν τρόπους της επικοινωνίας αυτής και να αναζητήσουν μια πιό δημιουργική λειτουργία στη διάδραση τους με τους συμπαίκτες και το κοινό τους. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εισαγωγή μιας σειρά βασικών τεχνικών που επιτρέπουν την αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων ανάλυσης και σύνθεσης ρόλων. Οι κώδικες που προτείνονται παρότι απλοί, κατανοητοί , «παιχνιδιάρικοι» και άμεσα εφαρμόσιμοι μπορούν να οδηγήσουν σε σταδιακή μετεξέλιξή τους σε ιδιαίτερα σύνθετες και απαιτητικές εφαρμογές σκηνικής ερμηνείας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
Σάββατο 1 Απριλίου 18:30 έως 21:30
και Κυριακή 2 Απριλίου 12:00 έως 15:00
Κόστος σεμιναρίου: 35 ευρώ
Περιορισμένες θέσεις
Τηλ. 2641046619
ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ – Κέντρου 26 Αγρίνιο

Διαβάστηκε 1801 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.